Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Som Resett tidligere har rapportert, prøver NRK å koble Resett til Anders Behring Breivik. 

Statskanalen opprettet en profil med navnet Jan. A. Johansen på Disqus for å «ta rotta» på Resett ved å legge ut bruddstykker av manifestet til ABB som kommentarer.

I denne sammenhengen, sendte prosjektleder for NRK Satiriks, Stig Morten Lorentzen Waage, en e-post til redaktør Lurås hvor han spurte om Lurås syntes det var greit at Resett videreformidlet disse kommentarene.

annonse

Vårt svar til Waage er: Synes du det er greit at NRK bruker tiden sin på å lese igjennom Anders Behring Breiviks manifest og legge ut deler av det som kommentarer på Resett? Tror du Resett kunne tatt bruddstykker av Hitlers Mein Kampf, eller funnet noen sitater fra Mao, Josef Stalin eller Pol Pot, og gjort det samme med NRK?

Under er en oversikt over kommentarene til Jan. A. Johansen, eller som profilen egentlig heter, Norsk Rikskringkasting.

Vi oppfordrer folk som mener det her finnes hatytringer om å anmelde NRK til politiet for brudd på straffelovens paragraf 185. Det er NRK som er Jan A. Johansen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon