Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

Som Resett tidligere har rapportert, prøver NRK å koble Resett til Anders Behring Breivik. 

annonse

Statskanalen opprettet en profil med navnet Jan. A. Johansen på Disqus for å «ta rotta» på Resett ved å legge ut bruddstykker av manifestet til ABB som kommentarer.

annonse

I denne sammenhengen, sendte prosjektleder for NRK Satiriks, Stig Morten Lorentzen Waage, en e-post til redaktør Lurås hvor han spurte om Lurås syntes det var greit at Resett videreformidlet disse kommentarene.

Vårt svar til Waage er: Synes du det er greit at NRK bruker tiden sin på å lese igjennom Anders Behring Breiviks manifest og legge ut deler av det som kommentarer på Resett? Tror du Resett kunne tatt bruddstykker av Hitlers Mein Kampf, eller funnet noen sitater fra Mao, Josef Stalin eller Pol Pot, og gjort det samme med NRK?

Under er en oversikt over kommentarene til Jan. A. Johansen, eller som profilen egentlig heter, Norsk Rikskringkasting.

annonse
annonse

Vi oppfordrer folk som mener det her finnes hatytringer om å anmelde NRK til politiet for brudd på straffelovens paragraf 185. Det er NRK som er Jan A. Johansen.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.