Illustrasjonsbilde. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

En mannlig pastor i en menighet i Møre og Romsdal er siktet for seksuell omgang med barn under 14 år, ifølge TV 2. Han har erkjent de faktisk forhold.

annonse

– Jeg kan bekrefte at en mann er siktet for seksuell omgang med barn under 14 år, opplyser politiadvokat Guri Falck Kristensen i Møre og Romsdal politidistrikt til kanalen.

annonse

Voldtekten skal ha skjedd 5. mars et sted i fylket. Den siktede ble pågrepet kort tid etter, men løslatt etter to dager i politiets forvaring.

– Vi kom raskt i gang med bevissikring, og vi har allerede kommet langt i etterforskningsarbeidet. Siktede har erkjent de faktiske forhold, og fornærmede har vært i tilrettelagt avhør, fortsetter politiadvokaten.

annonse
annonse

Ifølge TV 2 er den siktede pastor i en menighet i Møre og Romsdal, men politiet opplyser at fornærmede ikke er en del av menigheten – og heller ikke i familie med den siktede mannen. Forsvareren til mannen ønsker ikke å kommentere saken.

den nye straffeloven som ble tatt i bruk i 2015, regnes all seksuell omgang med barn under 14 år som voldtekt.

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.