Illustrasjonsbilde. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
annonse

Tre menn ble i helgen pågrepet i Steinkjer, siktet for pengeutpressing av menn som skal ha avtalt møter med mindreårige. Politiet leter etter flere ofre.

annonse

Ifølge Trønder-Avisa har det kommet tre-fire anmeldelser i saken siden februar, men politiet tror mange flere kan ha blitt utsatt for trusler – og at det har pågått siden sensommeren 2018.

annonse
Reklame fra Resett butikken

– Vi ønsker tips i saken, sier etterforskningsleder Leif Gundersen i Trøndelag politidistrikt.

Mennene, som er i starten av 20-årene, har forklart at de har fått inn «noen titusener» på dette, men politiet tror det kan være snakk om mer.

annonse
Reklame

– Dette har skjedd ved at de har opprettet en profil på Gaysir hvor det står at vedkommende er i tjueårene. De har avtalt møter og sex med andre menn, og på vei til møtet har de skrevet at vedkommende er mindreårig. Når møtet likevel finner sted, presses mennene som møter dem for penger, sier etterforskningslederen.

Ifølge politiet har det ikke blitt utført seksuelle handlinger eller vold ved møtene.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.

Annonse