Illustrasjonsbilde. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse

Krimteknikere fra politiet gjør mandag nye tekniske undersøkelser i boligen til Anne-Elisabeth Hagen som har vært forsvunnet siden 31. oktober i fjor.

Flere sivile politibiler står utenfor bolighuset på Lørenskog mandag morgen, skriver Aftenposten. Det er også flere politifolk inne i boligen.

Øst politidistrikt bekrefter undersøkelsene i eneboligen overfor avisen.

annonse

– Det er ingen dramatikk knyttet til dette, det er også blitt gjort tidligere i denne saken. I de fleste store etterforskninger er det behov for å gjøre nye undersøkelser og etterundersøkelser på det sentrale åstedet, får Aftenposten opplyst av politidistriktet.

Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra boligen 31. oktober i fjor. Politiet antar at hun er blitt bortført. Saken ble først offentlig kjent i januar i år.

Politiet har bekreftet at det har kommet trusler og krav om løsepenger i form av kryptovaluta i bortføringssaken. Det har imidlertid ikke kommet noen bevis på at Hagen er i live.

Les også: Svindlere plager familien til Anne-Elisabeth Hagen

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.