Det blir ingen Slottsfjellfestival i år, men arrangørene lover å komme sterkt tilbake i 2020. Dette bildet ble tatt under festivalen i 2013. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Del

Slottfjellfestivalen i Tønsberg avlyses i 2019, men arrangørene satser på at festivalen er tilbake for fullt i 2020.

Festivalledelsen kunngjorde tirsdag at de er kommet til enighet med kreditorene, og at det er grunnlag for videre drift, men at det ikke blir festival i 2019.

– Det har tatt mye tid å komme fram til en løsning, og vi må derfor dessverre innse at løpet nå er kjørt med tanke på en festival til sommeren, sier festivalens styreleder Øystein Ronander til Dagbladet.

Tønsberg-festivalen har i lengre tid slitt med røde regnskapstall. Fjorårets festival var den 16. i rekken, og den kom bare i havn fordi artister og leverandører aksepterte solide kutt i betalingen.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

Festivalen som arrangeres på det historiske «fjellet» midt i Tønsberg, har vært gjennom flere måneder med forhandlinger med kreditorer.

– Forutsetningene er ikke til stede for å få til en god festival i 2019, og derfor vil vi heller prioritere å umiddelbart starte arbeidet mot neste år. Jobben med å definere profil og strategi for framtidas Slottsfjell er allerede godt i gang, og vi lover å komme sterkt tilbake i juli 2020, sier Ronander.


Del