Illustrasjonsbilde. REUTERS/Alessandro Bianchi.
annonse

En innsatt i Åna fengsel i Rogaland var så beruset etter å ha drukket hjemmelaget vin at han måtte flyttes til sikkerhetsavdelingen og legges i bakken.

annonse

Nå har Jæren tingrett dømt 23-åringen til 15 dagers ubetinget fengsel for å ha drapstruet to fengselsbetjenter som ville visitere og ta utåndingsprøve av ham fordi de oppdaget at han var beruset. I dommen kommer det fram at han og andre innsatte hadde sittet på avdelingen i Åna fengsel og drukket egenprodusert vin, ifølge Stavanger Aftenblad.

annonse

På grunn av beruselsesnivået ble det besluttet å flytte mannen over til en annen avdeling i fengselet, hvorpå han truet de ansatte med vold. Drapstruslene ble framsatt da situasjonen eskalerte og mannen ble lagt i bakken etter å ha blitt flyttet videre til sikkerhetsavdelingen.

23-åringen erkjente straffskyld da saken gikk for retten.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.