Illustrasjonsbilde. REUTERS/Alessandro Bianchi.
Del

En innsatt i Åna fengsel i Rogaland var så beruset etter å ha drukket hjemmelaget vin at han måtte flyttes til sikkerhetsavdelingen og legges i bakken.

Nå har Jæren tingrett dømt 23-åringen til 15 dagers ubetinget fengsel for å ha drapstruet to fengselsbetjenter som ville visitere og ta utåndingsprøve av ham fordi de oppdaget at han var beruset. I dommen kommer det fram at han og andre innsatte hadde sittet på avdelingen i Åna fengsel og drukket egenprodusert vin, ifølge Stavanger Aftenblad.

På grunn av beruselsesnivået ble det besluttet å flytte mannen over til en annen avdeling i fengselet, hvorpå han truet de ansatte med vold. Drapstruslene ble framsatt da situasjonen eskalerte og mannen ble lagt i bakken etter å ha blitt flyttet videre til sikkerhetsavdelingen.

23-åringen erkjente straffskyld da saken gikk for retten.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

Del