Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

To gutter på 15 og 17 år er siktet etter knivangrepet mot en 22 år gammel mann i Asker i forrige uke. Ytterligere to ungdommer ble innbrakt.

annonse

– Jeg kan bekrefte at vi har pågrepet to unge gutter, og tatt inn to til som er under 15 år, etter knivangrepet i Fredbos vei i Asker, sier politiadvokat Lisbeth Ravlo Backe til Budstikka.

annonse

De fire ble avhørt onsdag, og ble løslatt senere samme dag. De to som er over den kriminelle lavalderen er foreløpig siktet for grov kroppsskade. De fire har fått oppnevnt forsvarere og er også bistått av verger, ifølge avisen.

– Vi regner med full oppklaring av denne saken, sier Backe.

Det var mandag 11. mars at en mann i 20-årene ble sendt til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt angrepet med kniv i Asker. Hendelsen skjedde i eller i tilknytning til en leilighet i Asker. Backe vil ikke si noe om hva politiet tror var motivet.

annonse
annonse

Seks eller sju personer ble sett gående fra stedet.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.