Illustrasjonsbilde. Pixabay
annonse

Vi hører i dag mye om rasisme og ulike former for diskriminering, men ingen stopper opp og spør seg hvordan det kan ha seg at ingen kritiserer all rasismen som kommer fra venstresiden i norsk politikk.

annonse

I dag snakker venstresiden om at hvite mennesker har noe man kaller «hvite privilegier» som skal være en form for privilegier alle hvite mennesker automatisk har som følge av sin rasetilhørighet, og jeg vil argumentere for at dette er en ekstremt rasistisk holdning å ha.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Det man egentlig sier med å snakke om «hvite privilegier» er at hvite mennesker ikke kan vise til sine kvalifikasjoner eller sitt harde arbeid når de skal forklare hvorfor de har lyktes i livet, men at alt dette ene og alene skyldes det faktum at de tilhører en bestemt rase, og for meg minner dette sterkt om retorikken som venstresiden i Tyskland benyttet om jøder på 1930 og 40 tallet.

Under nasjonalsosialismen ble det hevdet at jøder ikke hadde lyktes i sine liv som følge av sitt harde arbeid, men heller at det var deres rasemessige tilhørighet og det at de utnyttet det tyske folks harde arbeid som gjorde at de var så vellykkede. Man så også bort fra de mange jødene som ikke var like vellykkede og som på lik linje med de fleste andre tyskere sleit for å skrape sammen noen kroner for å overleve i årene like etter den første verdenskrig.

annonse
Reklame

Omtrent de samme argumentene hører vi nå venstresiden rope ut fra de ulike «talerstolene» i samfunnet, men denne gangen er det de forferdelige onde hvite demonene som utnytter og snylter på andre folks harde arbeid.

Hvite mennesker kan nemlig ikke ha lyktes ifølge venstresiden fordi de som enkeltindivid har jobbet hardt, nei de har lyktes som følge av at samfunnet undertrykker andre raser og prioriterer hvite mennesker fremfor mennesker tilhørende andre etnisiteter.

Det at man eksempelvis har egne lover og regler for å kvotere inn andre etniske grupper i samfunnet på arbeidsplassen, gir ekstra økonomisk støtte til alle andre grupper i samfunnet enn hvite menn for oppstart av bedrifter osv. er tydeligvis også et klart bevis for at hvite mennesker er privilegerte og at samfunnet er rasistisk.

Videre er det tydeligvis et hvitt privilegium å vokse opp i en såkalt kjernefamilie hvor man har en mor og en far, og man skulle med det tro at venstresiden mener fargede mennesker ikke er i stand til å skape en fungerende kjernefamilie og at det tydeligvis er tegn på en eller annen genetisk forskjell mellom hvite og fargede mennesker.

Man får også inntrykk av at venstresidens med all sin galskap rundt dette med identitetspolitikk, mener at det ikke finnes fattige hvite mennesker, eller at hvite mennesker ikke kan bli syke eller være kriminelle, og den eneste mulige konklusjonen er at venstresiden i virkeligheten er ekstremt rasistiske overfor både hvite og fargede mennesker.

For det første mener venstresiden at hvite tydeligvis er overmennesker som ikke kan komme fra ødelagte hjem, som ikke kan bli syke, og som gjør at nesten alt de tar i blir til gull.

Mens fargede i den venstreekstreme identitetspolitikkens verden tydeligvis er mennesker som nesten uansett er dømt til å feile som følge av at de ikke er like smarte som hvite mennesker, og ikke kan skape en god sterk familie hvor de kan oppdra sine barn til å bli gode lovlydige borgere.

Tiden er kanskje inne for at folk ser venstresiden og dems identitetspolitikk for hva den virkelig er, nemlig en rasistisk inhuman ideologi som har kopiert nazistenes identitetspolitikk for så å bytte ut ordet jøde med hvite mennesker.

Si gjerne hva du mener om denne saken.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.

Annonse