annonse

Kvinnen i den mye omtalte dansevideoen med Trond Giske retter nå svært kraftig kritikk mot VG og journalist Lars Joakim Skarvøy.

annonse

Det kommer frem i et intervju med TV 2 onsdag. Hun hevder VG publiserte sin første sak om den seks sekunder lange videoen der hun på en bar i Oslo danser med Trond Giske mot hennes vilje. Hun mener også hun er direkte feilsitert i saken – og det etter at hun gjentatte ganger skal ha trukket sitatet hun opprinnelig ga Skarvøy om saken.

annonse

Lars Joakim Skarvøy har bakgrunn fra Fremskrittspartiets Ungdom og har også tidligere blitt kritisert for metodebruk, blant annet da han jobbet med #metoo-relaterte saker i Unge Høyre. På et debattmøte ble det fortalt at han blant annet skal ha fulgt etter unge medlemmer inn på t-banen i Oslo, for å presse dem til å svare.

Generelt er han kjent for å være svært pågående, det man på gammelt pressespråk kaller en «blodhund».

Han var også blant de eksklusivt inviterte på pølsefesten til Hadia Tajik og tidligere DN-journalist Kristian Skard, mannen som fikk ballen til å rulle med metoo-avsløringene mot den tidliger Ap-nestlederen. Skarvøy skrev mange av sakene om dette i VG. Sammen med kollega Marie Melgård ga han også i fjor ut boken «Alle skal ned» om Aps  mange skandaler.

annonse
annonse

På sosiale medier får han nå flengende kritikk. 

 

Også på Facebook er flere sterkt kritiske: 

 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.