Del

Kvinnen i den mye omtalte dansevideoen med Trond Giske retter nå svært kraftig kritikk mot VG og journalist Lars Joakim Skarvøy.

Det kommer frem i et intervju med TV 2 onsdag. Hun hevder VG publiserte sin første sak om den seks sekunder lange videoen der hun på en bar i Oslo danser med Trond Giske mot hennes vilje. Hun mener også hun er direkte feilsitert i saken – og det etter at hun gjentatte ganger skal ha trukket sitatet hun opprinnelig ga Skarvøy om saken.

Lars Joakim Skarvøy har bakgrunn fra Fremskrittspartiets Ungdom og har også tidligere blitt kritisert for metodebruk, blant annet da han jobbet med #metoo-relaterte saker i Unge Høyre. På et debattmøte ble det fortalt at han blant annet skal ha fulgt etter unge medlemmer inn på t-banen i Oslo, for å presse dem til å svare.

Generelt er han kjent for å være svært pågående, det man på gammelt pressespråk kaller en «blodhund».

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

Han var også blant de eksklusivt inviterte på pølsefesten til Hadia Tajik og tidligere DN-journalist Kristian Skard, mannen som fikk ballen til å rulle med metoo-avsløringene mot den tidliger Ap-nestlederen. Skarvøy skrev mange av sakene om dette i VG. Sammen med kollega Marie Melgård ga han også i fjor ut boken «Alle skal ned» om Aps  mange skandaler.

På sosiale medier får han nå flengende kritikk. 

 

Også på Facebook er flere sterkt kritiske: 

Les denne historien og les hele. Det er en dokumentasjon på noe jeg har hevdet lenge. Journalistikk er blitt et…

Publisert av Kjell Erik Eilertsen Onsdag 20. mars 2019

 

Sterkt å lese intervjuet med kvinnen som ble feilsitert og misbrukt av VG i et politisk spill. Skammelig VG. Hun mener…

Publisert av Erling Borgen Onsdag 20. mars 2019


Del