Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

To menn i 20-årene er sendt til sykehus og legevakt etter knivstikking i Horten onsdag kveld. En mann i starten av 30-årene er pågrepet.

annonse

Politiet fikk i 23-tiden flere telefoner om slåssing i en leilighet i Horten i Buskerud, før de senere fikk telefon fra en av de involverte om knivstikking.

annonse

– Vi kommer raskt til stedet, og der får vi kontroll på tre personer, to av dem har fått skader i armen. Den tredje er gjerningspersonen, sier operasjonsleder Christian Prytz i Sørøst politidistrikt til NTB klokken 00.45.

Én av de skadde er sendt til sykehus med kutt i armen. Den andre er sendt til legevakt med risp i armen. Politiet er ikke kjent med alvorlighetsgraden.

Slåssingen skal ha foregått både i en leilighet og utendørs. Politiet antar at knivstikkingen skjedde i forbindelse med slåssingen.

annonse
annonse

Den pågrepne er satt i arresten.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.