Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær ga klar beskjed på treningene som spiller sier Ryan Giggs. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
annonse

Ryan Giggs forteller at han umiddelbart sammenlignet Ole Gunnar Solskjær med en engelsk legende etter deres første møte i 1996.

annonse

Det fant sted på Manchester Uniteds daværende treningsfelt The Cliff.

annonse

– Jeg husker den første skuddtreningen vi hadde. Jeg hadde aldri hørt om gutten (Solskjær), men sa «hvem i helv …. er dette? Jeg fortalte lagkameratene mine at jeg akkurat hadde trent med den nye Alan Shearer, sier Giggs i et stort intervju med den engelske avisen Daily Mail lørdag.

Giggs forteller også at Solskjær ganske raskt ble tøffere i kantene etter ankomsten til United. Rio Ferdinand kom til klubben sommeren 2002, og dette skjedde på treningsfeltet første dagen hans der:

annonse
annonse

Roy Keane klinket en blanding av skudd og pasning mot ham for å teste Ferdinand. Forsvareren klarte ikke å dempe ballen, og den havnet langt utenfor sidelinjen.

Da hørte spillerne en stemme: «Er dette det du får for 30 millioner pund (320 millioner kroner) nå om dagen?»

Det var Solskjær som hadde snakket.

– Hadde ikke Ole sagt noe, ville en annen av oss gjort det den dagen. Ole var den snilleste gutten av alle inntil vi fikk tak i ham. Det var en tøff skole hos oss, og man forandrer seg. Ole kan være tøff når det trengs, sier Giggs.

Han er nå landslagstrener for Wales mens Solskjær er United-manager, inntil videre som vikar.

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.