annonse
annonse

Den frivillige innsatsen i forbindelse med evakueringen av cruiseskipet Viking Sky fortsetter.

Frivillige mannskaper har vært til stede i Brynhallen i hele natt. Søndag er nye mannskaper kommet til, slik at beredskapen rundt de evakuerte passasjerene fortsetter så lenge det er behov.

Norsk Folkehjelp har mannskaper i Trøndelag og på Østlandet som står klare til å rykke inn ved behov for forsterkninger.

annonse

– Det er en fantastisk mobilisering og innsats vi ser på Møre nå. Samtidig er det mange frivillige som står klare til å trå til fra området rundt hvis det skulle bli behov for det, sier generalsekretær i Norsk Folkehjelp, Henriette Westhrin.

I Brynhallen har frivillige mannskaper stått klar med tepper og støtte til det de evakuerte skulle trenge når de kommer i land fra cruiseskipet.

– Vi har en helt fantastisk redningstjeneste i Norge som har stått på i mange timer allerede, og som kommer til å fortsette innsatsen så lenge det er behov. Nok en gang ser vi at folk slipper det har i hendene for å bidra når noe skjer, og et virkelig godt samspill mellom det offentlige og de frivillige organisasjonene, sier Henriette Westhrin.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

annonse

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon