annonse

Den frivillige innsatsen i forbindelse med evakueringen av cruiseskipet Viking Sky fortsetter.

annonse
annonse

Frivillige mannskaper har vært til stede i Brynhallen i hele natt. Søndag er nye mannskaper kommet til, slik at beredskapen rundt de evakuerte passasjerene fortsetter så lenge det er behov.

annonse

Norsk Folkehjelp har mannskaper i Trøndelag og på Østlandet som står klare til å rykke inn ved behov for forsterkninger.

– Det er en fantastisk mobilisering og innsats vi ser på Møre nå. Samtidig er det mange frivillige som står klare til å trå til fra området rundt hvis det skulle bli behov for det, sier generalsekretær i Norsk Folkehjelp, Henriette Westhrin.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

I Brynhallen har frivillige mannskaper stått klar med tepper og støtte til det de evakuerte skulle trenge når de kommer i land fra cruiseskipet.

– Vi har en helt fantastisk redningstjeneste i Norge som har stått på i mange timer allerede, og som kommer til å fortsette innsatsen så lenge det er behov. Nok en gang ser vi at folk slipper det har i hendene for å bidra når noe skjer, og et virkelig godt samspill mellom det offentlige og de frivillige organisasjonene, sier Henriette Westhrin.

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.