Illustrasjonsbilde. Foto av Asle Martinsen.
annonse
annonse

VG, NRK, TV2 og resten av gjengen må slutte med tullet sitt! Trump er frifunnet, men Demokratene godtar ikke resultatet, og kommer nå til å kreve å få hele rapporten, slik at de kan finne noe å vri på for å stille Trump i et dårlig lys. 

De kommer også til å fortsette med granskninger selv, til de får det resultatet de vil ha, akkurat som det nå gjøres med Brexit. Det er på tide at det norske folk krever en utskifting av styret i våre mediekanaler. Måten de snakker om Trump på er nok et bevis på at de fører folket bak lyset, akkurat som lederne i NRK sa de skulle gjøre under valgkampen i USA.

annonse

Med dette har Trump sannsynligvis allerede vunnet neste valg. Demokratene påstår at Trump fortsatt ikke er frikjent, og kommer til å stevne Mueller for å fortsette heksejakten mot presidenten sin. En president som har utrettet mer for landet sitt enn alle presidentene over de siste 30 årene til sammen. Vi ser her at venstresiden aldri evner å bruke ressursene sine til å hjelpe folket de skal jobbe for.

Norsk media har kopiert MSNBC, CNN og resten av dukketeateret til demokratene i flere år.
For en stund siden rapporterte VG med stort oppslag om Covington-saken, der en gutt med MAGA-hatt ble falskt stemplet for å ha gjort narr av Nathan Phillips, en etterkommer av det amerikanske urfolket.

Les også: Er det medias og politikeres oppgave å bestemme hva folk bør mene?

annonse

Jeg hadde personlig sendt VG en e-mail med den fulle videoen som viser hva som virkelig skjedde i denne saken flere timer før de skrev om dette. Videoen viste tydelig at det var Phillips som oppførte seg truende mot guttene fra Covington katolske skole.
VG valgte likevel å trykke en falsk historie med en overskrift som fikk Trumps tilhengere til å høres ille ut.

CNN
Da det hele ble avslørt og CNN måtte bite i det sure eplet, oppdaterte VG den eksisterende artikkelen, som nå var flyttet langt ned på hjemmesiden deres. Mesteparten av leserne leser bare overskrifter, og de fleste leser bare det som står øverst på siden. Dette er media fullstendig klare over, og benytter seg av dette til å male et falskt bilde for folket.

Media gjorde det samme i saken om Jussie Smollett, hvor han måtte iscenesette en situasjon for å stille Trump-supportere i et dårlig lys.
Denne saken hadde også åpenbare feil som burde fått alle til å tenke seg om fra første stund, men media slukte det de ble servert fortere enn en social justice warrior kan rope «Orange Man Bad».

Det handler ikke lenger om god journalistikk. Det handler om aktivisme, og det å være først til å skrive om ting. Sannheten spiller ingen rolle lengre, for de kan bare redigere det i ettertid, når saken er bortgjemt og de fleste har lest det første de rapporterte.
Førsteinntrykket leserne får er alltid basert på overskriften på den opprinnelige artikkelen.

Faktisk.no
Det har blitt mye fokus på #FakeNews i det siste. Det utrolige med dette er at dit folk går for å finne «sannheten» i Norge er som regel til Faktisk.no.
Det mange ikke er klare oppmerksomme på er eierskapet, styret og redaksjonen i Faktisk.no, som består i hovedsak av folk fra VG, Dagbladet, NRK og TV2.

Faktisk.no består altså i hovedsak av folk fra de samme selskapene som sprer falske nyheter i Norge, og fungerer som nikkedukker for mediehus som driver en venstrevridd «journalistikk» i hele vesten. Jeg skriver «journalistikk» i gåseøyne, da jeg mener at det de driver med er politisk aktivisme, ikke journalistikk. Men det er min mening. Du får danne deg din egen.

Uheldigvis tar ikke folk seg tid til å lese alt. De må få inn så mye informasjon som mulig så fort som mulig, så de leser bare det første og ruller videre nedover siden til neste innlegg.
Heldigvis finnes det noen som deler innlegg, som er opptatt av at sannheten kommer frem. Noen som er opptatt av at folket skal kunne danne seg en egen mening fra et nøytralt standpunkt, som ikke er enige i at media skal avgjøre hva som er best for folket.

Statseierskap
Når staten har eierskap, helt eller delvis, i norske medieselskaper, skal det settes krav til at de handler etter Vær Varsom-plakaten. Media skal forholde seg nøytrale i sin formidling av nyheter, og ikke bestemme hva folket skal tenke.

annonse

Du som leser dette klarer å tenke selv! Du kan danne deg din egen mening! Vil du at andre skal fortelle deg hva du skal tenke om alt?

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon