Administrerende direktør i Helse Vest, Herlof Nilsen. Foto: Bjørn Erik Larsen / SCANPIX
annonse

Alle operasjoner ble stanset ved flere av sykehusene i Helse vest etter at det oppsto en feil i IT-systemene onsdag morgen.

annonse

Operasjoner og pasientbehandling ble stilt i bero etter at det oppsto problemer i forbindelse med en oppgradering av IT-systemet onsdag morgen. Feilen ble oppdaget klokken 9.15 om morgenen. Klokken 10.40 var feilen utbedret, melder Bergens Tidende

annonse

Ved Haukeland sykehus i Bergen ble det satt beredskap da feilen oppsto.

Kommunikasjonsdirektør Erik Vigander i Helse Bergen opplyser at feilen lå i operasjonsprogrammet Orbit, men at systemet er oppe igjen og at operasjoner derfor kan gå som normalt.

annonse
annonse

IKT-sjef Frode Schanke i Helse Førde opplyste til NRK at det ikke kan gjennomføres pasientbehandlinger så lenge datasystemet var nede.

Ved Stavanger universitetssjukehus i ble ikke operasjoner stanset som følge av den reduserte hastigheten i datasystemet, fikk Stavanger Aftenbladopplyst.

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.