Bjørn Nistad. Skjermdump fra NRK.
annonse
annonse

Folk som er kritiske til innvandring, islam og multikulturalisme, risikerer å bli tiltalt for hatefulle ytringer dersom de på en folkelig måte sier hva de mener om innvandrere, muslimer og politikerne som styrer oss.

Folk som er for innvandring, islam, multikulturalisme og dagens liberalglobalistiske regime, derimot, kan si hva de vil om sine meningsmotstandere. For eksempel ved å sammenlikne Resetts redaksjonssjef Lars Akerhaug med Vidkun Quisling – og mer eller mindre åpenlyst å antyde at Akerhaug vil kunne komme til å lide samme skjebne som Quisling.

Denne forskjellsbehandlingen viser at kampanjen mot hatefulle ytringer ikke er noe annet enn en politisk kampanje for å skremme innvandrings- og islamkritikere til taushet, mens folk med de «riktige» meningene kan spre hat og løgn uten at det får noen konsekvenser for dem, hevder doktor i russisk historie og samfunnsdebattant Bjørn Nistad i en podcastvideo, laget av den nyetablerte samfunnskritiske videoprodusenten Podium, om ytringsfrihetens kår i dagens Norge.

annonse

På videoen snakker Nistad og Podium-produsent Espen Larsson også om NRK som en trussel mot ytringsfriheten og meningsmangfoldet i Norge, Faktisk.no sin rolle som meningspoliti, de etablerte massemedienes redsel for alternative medier som Resett, opphevelsen av juryordningen som en trussel mot ytringsfriheten, bekjempelse av islamisme kontra ytringsfrihet, behandlingen av dissidenter i Sovjetunionen og dagens Norge, hvilke muligheter vi som samfunnsborgere har til å bekjempe den fremvoksende politi- og sensurstaten og andre temaer.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon