Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Politiet ber om flere tips til tross for at de har mottatt en rekke tips i forbindelse med overfallsvoldtekten på Sem i Tønsberg for en knapp uken siden.

I en pressemelding fredag ettermiddag opplyser politiet at de hittil har mottatt i overkant av 30 tips. Tipsene har så langt verken ført til mistenkte eller pågripelser.

Politiet ber alle som har oppholdt seg utendørs på Sem mellom klokken 20 og 23 søndag 24. mars, eller har kjørt bil i området i samme tidsrom, om å ta kontakt.

annonse

Kvinnen i 30-årene var ute og gikk tur med barnevogn søndag kveld da hun ble overfalt og voldtatt i et boligområde på Sem. Overfallsvoldtekten skjedde mellom klokken 21.30 og 21.45.

Gjerningsmannen er blitt beskrevet som cirka 20–40 år, normal kroppsbygning og med mørkt hår som er kort på siden. Kvinnen som ble overfalt, mener også han ser ut som om han er fra Midtøsten. Han skal ha vært ikledd mørke klær og skal ha hatt på seg en refleksvest.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon