Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Politiet ber om flere tips til tross for at de har mottatt en rekke tips i forbindelse med overfallsvoldtekten på Sem i Tønsberg for en knapp uken siden.

annonse

I en pressemelding fredag ettermiddag opplyser politiet at de hittil har mottatt i overkant av 30 tips. Tipsene har så langt verken ført til mistenkte eller pågripelser.

Politiet ber alle som har oppholdt seg utendørs på Sem mellom klokken 20 og 23 søndag 24. mars, eller har kjørt bil i området i samme tidsrom, om å ta kontakt.

Kvinnen i 30-årene var ute og gikk tur med barnevogn søndag kveld da hun ble overfalt og voldtatt i et boligområde på Sem. Overfallsvoldtekten skjedde mellom klokken 21.30 og 21.45.

Gjerningsmannen er blitt beskrevet som cirka 20–40 år, normal kroppsbygning og med mørkt hår som er kort på siden. Kvinnen som ble overfalt, mener også han ser ut som om han er fra Midtøsten. Han skal ha vært ikledd mørke klær og skal ha hatt på seg en refleksvest.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.