Resetts nye medlemskapsnivåer
annonse
annonse

Resett er en gratisavis og skal forbli det også i fremtiden. Det som holder oss opp økonomisk er donasjoner fra leserne. Disse har økt de siste måneder, men er fortsatt for lave til at vi går i null. Og det er ikke rom for mer ressurser til egen journalistikk.

Trykk her for å tegne abonnement

Antall sider folk leser på Resett har nesten doblet seg de siste tre måneder, men det gir for små utslag på annonseinntektene. Ganske mange annonsører blokkerer Resett, noe som reduserer prisen vi får per visning. Reelt sett betaler annonsører mindre enn 5 % for å vise en annonse til en Resett-leser sammenliknet med til en VG-leser. Bra valuta for pengene kan man si, men det rammer oss.

Vi har derfor bestemt oss for å gi noen insentiver og påskjønnelser til de som støtter oss økonomisk. Disse elementene introduserer vi på toppen av det tilbudet vi allerede gir. Det blir derfor ingenting av det dere er vant til på Resett som nå kommer bak «betalingsmur». 99,8 % av alle artikler blir fortsatt gratis.

annonse

Hovedelementet blir en ny podkast-serie som i sin helhet blir tilgjengelig for Resett-medlemmer, men ikke for andre. Disse podkastene blir minst ukentlig og trolig noe oftere. Vi tar sikte på å ta dere med litt bak kulissene og gi dere innblikk i hvordan vi tenker. Det vil også bli diskusjoner om viktige saker som pågår i nyhetsbildet.

I tillegg vil dere få eksklusiv tilgang til én kommentarartikkel per uke. Den vil i hovedsak skrives av redaktøren.

Vi lanserer tre ulike nivåer. Resett-medlemskapet koster 99 kr. per måned. VIP-medlemskapet koster 199 kr. per måned og gir som ekstra fordel mulighet til å sende inn spørsmål som tas opp og diskuteres i podkastene. VIP-medlemmer får også prioritet til det vi introduserer som en årlig Resett-konferanse med tilhørende sosial sammenkomst, samt en årlig ekskursjon til utlandet hvor minst en i redaksjonen er med som guide. Vi planlegger første Resett-konferanse til høsten, og den første Resett-ekskursjonen våren 2020.

annonse

For VIP+ medlemmene kommer det i tillegg en årlig «overraskelse».

Fra gammelt til nytt system – ta kontakt med oss

Det er allerede en god del av dere som støtter Resett på fast basis med ulike beløp. Dere vil selvfølgelig inviteres over på den nye medlemskapsordningen. De gamle innbetalingsmåtene vil fortsatt fungere og vi gir dere naturligvis tilgang til det som er bak betalingsmur med en gang. Også dere som allerede har donert per SMS eller VIPPS eller som større engangsbeløp direkte til bankkonto blir gitt en kode som dere kan bruke når dere tegner Resett abonnement. Denne koden vil gi dere gratis medlemskap én måned.

For å få tilsendt denne koden trenger dere bare å sende en e-post til [email protected] med emnet “Kode”. Det er viktig at emnet kun inneholder ordet “Kode” ellers vil du ikke få tilsendt koden din. Husk også å skrive hvor mye du donerte sist og hvordan du donerte slik at vi kan finne deg i systemet.

Vi verdsetter selvfølgelig fortsatt donasjoner utover innbetalinger over medlemskapssystemet. Noen av dere vil sikkert foretrekke VIPPs fortsatt. Da kan dere vippse penger og ta kontakt med oss og få tilgang for en periode som er rimelig i forhold til pengeoverføringen.

Vi håper disse nye elementene blir godt mottatt og at flest mulig er med og støtter fortsatt kvalitetsheving av Resett. Vi mottar ingen pressestøtte, blir foreløpig motarbeidet i annonsemarkedet og må finne kreative måter for å vokse videre.

annonse

Velkommen som Resett-medlem! Du finner mer informasjon og kan tegne deg her.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon