Helge Lurås. Illustrasjonsbilde. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse

På lørdag kveld introduserte vi et nytt program med noen medlemskapsfordeler for de som faktisk støtter Resett økonomisk. Det er dere som holder oss i gang.

annonse

Med de tre nye nivåene forenkler vi systemet, og det er enkelt å avslutte sin støtte hvis man ønsker det. Men vi ønsker selvfølgelig også å gi dere som allerede har gitt oss støtte uten å få noen særskilte fordeler av det, de samme fordelene som nye medlemmer. Og vi vil jo gjerne ha dere med videre i en av de tre nye nivåene, som er Resett Medlemskap, VIP og VIP+.

annonse

Dere som har vært så sjenerøse og allerede har støttet oss, vil selvfølgelig inviteres over på den nye medlemskapsordningen. De gamle innbetalingsmåtene vil fortsatt fungere, og vi gir dere naturligvis tilgang til det som er bak betalingsmur med en gang. Også dere som allerede har donert per SMS eller VIPPS eller som større engangsbeløp direkte til bankkonto blir gitt en kode som dere kan bruke inntil dere tegner Resett abonnement. Denne koden vil gi dere gratis medlemskap én måned.

For å få tilsendt denne koden trenger dere bare å sende en e-post til [email protected] med emnet “Kode”. Det er viktig at emnet kun inneholder ordet “Kode” ellers vil du ikke få tilsendt koden din. Husk også å skrive hvor mye du donerte sist og hvordan du donerte slik at vi kan finne deg i systemet.

Tusen takk for dine bidrag så lang og at du fortsetter å støtte oss! Uten din hjelp hadde vi ikke vært der vi er i dag.

annonse
annonse

Under følger en instruksjon på hvordan du går frem:

Hvordan få dine to måneder gratis medlemskap

Få koden

Som tidligere giver kan du få en kode som gir deg to måneder gratis medlemskap. Denne får du på følgende måte:

Send en e-post til: [email protected] med emne «kode».
NB: Husk å legge ved informasjon så vi kan finne deg i vårt gamle system og bekrefte at du har vært giver.

Bruke kode

1. Gå til Resett.no/abonnement

2. Velg «Tidligere giver»

3. Legg inn din kode her

4. Hvis du har gjort alt riktig vil du nå få opp dette

Det var det.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.