Roger Federer. Foto: Marijan Murat, DPA via AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Den sveitsiske tennisveteranen Roger Federer vant greit sin 50. Master-finale. Han slo amerikanske John Isner i strake sett.

Den 37 år gamle Federer brukte en time og fire minutter på å slå ut fjorårsvinneren Isner med 6-1, 6-4. Han brøt motstanderens serve tre ganger i førstesettet.

– Det ble en drømmestart som gjorde at nervene roet seg. Hvilken weekend det har vært, og nå er jeg utrolig glad, sa Federer.

annonse

– Jeg spilte for første gang her i 1999 og jeg henger fortsatt med her i 2019. Det betyr utrolig mye for meg, sa Federer til nyhetsbyrået Reuters.

Det var Federers fjerde seier i Miami Open. Tidligere denne måneden rundtet 37-åringen 100 karrieretitler med seieren i Dubai.

Federer slo lørdag ut 19 år gamle Denis Sjapovalov i semifinalen. Isner slo i sin semifinale den 18 år gamle Felix Auguer-Aliassime. Det var den unge canadieren som slo ut Casper Ruud i avgjørende kamp i kvalifiseringen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon