Foto: NTB scanpix.
annonse
annonse

Dagbladet fornekter seg ikke.

Spesialetterforsker Robert Mueller knuste Dagbladets drøm for et par uker siden, da hans mye omtalte Russland-etterforskning ikke fant noe som tyder på at president Trump samarbeidet med russerne om å vinne valget i 2016.

Dagbladet, som har hatt flere hundre artikler og kommentarer om konspirasjonsteorien, har ennå ikke beklaget spredningen av den villedende informasjonen.

annonse

Og de gir seg ikke.

Nå har de funnet en ny storavsløring som er i ferd med å rulle opp, nemlig Trumps «golfjuksing».

– Siden Donald Trump ble president, har det blitt utgitt en rekke bøker hvor oppførselen hans omtales i mindre hyggelige ordelag. I en fersk bok beskyldes han for å være «verdens største juksemaker når han spiller golf», skriver Dagbladets Frode Andresen.

Les også: Dagbladets latterlige dekning av Donald Trump

annonse
Skjermbilde Dagbladet.no

Han viser til en ny ubetydelig bok ved navnet «Commander in Cheat: How Golf Explains Trump».

Dagbladet, som har en politisk agenda og som lever å spre Trump-hat, har mest sannsynlig skrevet artikkelen med et stort glis ettersom all negativ Trump-omtale er som orgasme for avisens leserskare.

Hvem er full av løgn?

I slutten av artikkelen klarer ikke journalist Andresen å dy seg, og trekker inn en annen bok som inneholder dritt om Trump.

– Det er langt fra første gang Trump kritiseres i bøker: I boka «Fire and Fury» tegnes det et bilde av at Trump er ustabil, og at han er uskikket til å være president. Trump har uttalt at boka er «full av løgner, fordreininger og kilder som ikke finnes».

annonse

Dagbladet vil neppe innrømme feil eller klare å vinne tilbake troverdighet. De kjører på i samme spor selv om de har bidratt i å spre fake news om Trump flere år.

Det er Dagbladet som er «full av løgner, fordreininger og siterer kilder som ikke finnes». De trenger ikke sitere en hat-bok om president Trump, de kan kjøpe et speil og innse at de er det de beskylder andre for å være.

Men forvent aldri at sosialister tar selvkritikk for noe som helst. Kavesvingen 1-sosialistene vil fortsette hatet. Uansett. Og de vil skrike og skråle som små drittunger hvis de finner noe negativt om folk de ikke liker.

Patetiske Dagbladet vil derfor forbli patetisk til evig tid.

Jeg måtte bare blåse ut.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon