Mick Jagger, her under en Stones-konsert i Nanterre utenfor Paris i oktober 2017. Stones har utsatt sin nye turné i USA og Canada fordi sangeren trenger medisinsk behandling. Foto: Michel Euler / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Stones-vokalisten Mick Jagger skal få operert inn en ny hjerteklaff i New York denne uka, ifølge The Drudge Report.

Ifølge det amerikanske nettstedet er det ventet at den 75 år gamle verdensstjernen er helt frisk igjen og klar for turné i sommer.

Kilder oppgir at operasjonen har en 95 prosent sjanse for å være vellykket, og nettstedet bemerker at Jagger er i utmerket form.

annonse

Det var i helgen det ble kjent at Rolling Stones utsetter sin planlagte turné i USA og Canada fordi han trenger medisinsk behandling, uten å oppgi hva som feilte ham.

I intervjuer har bandmedlemmer tidligere oppgitt at alle før hver turné må gjennom en grundig legeundersøkelse.

Keith: – Vi er her for deg!

– Jeg hater å svikte dere på denne måten. Jeg er veldig lei meg for å måtte utsette turneen, men jeg skal jobbe hardt for å komme tilbake på scenen så raskt jeg kan, skrev 75-åringen på sin Twitter-konto.

Hans gamle partner Keith Richards skriver på Twitter at det er en stor skuffelse for alle.

annonse

– Men det er ting som det må gjøres noe med og vi ser deg snart. Mick, vi er alltid der for deg!, skriver den jevnaldrende gitaristen.

Sprek 75-åring

Bandet skulle opprinnelig ha holdt 17 konserter i Nord-Amerika mellom april og juni. De har kunngjort at det vil bli satt opp nye datoer for konsertene.

– Mick har fått beskjed fra legene om at han ikke kan dra på turné nå, fordi han trenger medisinsk behandling, het det i bandets offisielle uttalelse.

Jagger, som har åtte barn, fem barnebarn og et oldebarn, er uten tvil fortsatt den mest energiske i sine sceneopptredener når Stones opptrer. Med sine 71 år er gitaristen Ronnie Wood yngstemann.

Rolling Stones utsetter sin turné i USA og Canada fordi Mick Jagger trenger medisinsk behandling.

annonse

– Jeg hater å svikte dere på denne måten, skriver 75-åringen på sin Twitter-konto , uten å gå i detalj om hva slags behandling det er snakk om.

– Jeg er veldig lei meg for å måtte utsette turneen, men jeg skal jobbe hardt for å komme tilbake på scenen så raskt jeg kan, skriver han.

Bandet har kunngjort at det vil bli satt opp nye datoer for konsertene etter avlysningene.

– Mick har fått beskjed fra legene om at han ikke kan dra på turné nå, fordi han trenger medisinsk behandling, heter det i bandets offisielle uttalelse. De føyer til at det ventes at han vil bli helt frisk.

Jagger, som har åtte barn, fem barnebarn og et oldebarn, har opprettholdt energien i sine sceneopptredener godt opp i 70-årene. Bandet spilte blant annet på Glastonbury-festivalen i 2013.

Bandet som ble stiftet i 1962, skulle opprinnelig ha holdt 17 konserter i USA og Canada mellom april og juni.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon