Foto: REUTERS/Ints Kalnins
annonse
Telias hovedkontor i Oslo har mottatt en trussel etter en reklame som viser en kvinne som kaster hijaben. Telia har opplevd en klagestorm etter reklamefilmen.
annonse

– Klokka 11.11 mottok vi en melding via hovedkontoret i Telia. Det er en sak vi undersøker nå. Det handler om en trussel, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til Dagbladet.

Politiet tror ikke at trusselen er reel, men har satt ned en vurderingsgruppe for å vurdere trusselen, og etterforsker saken. Politiet var tirsdag til stede ved Telias kontorer.

Telia har fått mange klager etter at de i forrige uke la ut en ny reklamefilm på sosiale medier. Reklamefilmen viser blant annet en kvinne som tar av seg hijaben, og samtidig oppfordrer til å være trygg, fri og seg selv. Både kunder og andre, og særlig muslimske, reagerer på budskapet de mener Telia sendte ut, ifølge Nettavisen.

annonse

– Vi kan bekrefte at trusselen er direkte koblet til kampanjen, sier Kristian Fredheim, kommunikasjonssjef i Telia, til Nettavisen .

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon