En mann er tiltalt for drap etter at en ung mann ble funnet død ved foten av denne Høyblokka i Fyllingsdalen i Bergen 23. mars i fjor. Foto: Bjørn Erik Larsen / Bergens Tidende / NTB scanpix
annonse
annonse

En 22 år gammel mann er tiltalt for å ha kastet en kamerat ut fra en høyblokk i Fyllingsdalen slik at han døde.

22-åringens mor var lenge siktet for drap i samme sak, men statsadvokaten henlegger denne delen av saken mot henne, skriver Bergens Tidende. I stedet er kvinnen tiltalt for å ha unnlatt å hjelpe den skadde mannen og for å ha forsøkt å fjerne bevis etterpå.

Det var om morgenen 23. mars i fjor at den døde mannen ble funnet utenfor en høyblokk i Fyllingsdalen. Den da 21 år gamle kameraten ble pågrepet samme dag, siktet for vold. Etter kort tid ble imidlertid siktelsen endret til å gjelde drap.

annonse

Den tiltalte skal ha påført offeret skader med en flaske inne i leiligheten i sjuende etasje først, skriver Bergensavisen. Siden skal den hardt skadde mannen ha blitt kastet over rekkverket på svalgangen.

Ifølge tiltalene skal mannen ha falt om lag 22 meter før han traff bakken, skriver avisen.

Les også: Drapssiktet 22-åring i Sogn og Fjordane fremstilles for fengsling

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon