En mann er tiltalt for drap etter at en ung mann ble funnet død ved foten av denne Høyblokka i Fyllingsdalen i Bergen 23. mars i fjor. Foto: Bjørn Erik Larsen / Bergens Tidende / NTB scanpix
annonse

En 22 år gammel mann er tiltalt for å ha kastet en kamerat ut fra en høyblokk i Fyllingsdalen slik at han døde.

annonse

22-åringens mor var lenge siktet for drap i samme sak, men statsadvokaten henlegger denne delen av saken mot henne, skriver Bergens Tidende. I stedet er kvinnen tiltalt for å ha unnlatt å hjelpe den skadde mannen og for å ha forsøkt å fjerne bevis etterpå.

annonse

Det var om morgenen 23. mars i fjor at den døde mannen ble funnet utenfor en høyblokk i Fyllingsdalen. Den da 21 år gamle kameraten ble pågrepet samme dag, siktet for vold. Etter kort tid ble imidlertid siktelsen endret til å gjelde drap.

Den tiltalte skal ha påført offeret skader med en flaske inne i leiligheten i sjuende etasje først, skriver Bergensavisen. Siden skal den hardt skadde mannen ha blitt kastet over rekkverket på svalgangen.

Ifølge tiltalene skal mannen ha falt om lag 22 meter før han traff bakken, skriver avisen.

annonse
annonse

Les også: Drapssiktet 22-åring i Sogn og Fjordane fremstilles for fengsling

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.