Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
annonse
annonse

Det var torsdag kveld ikke gjort noen pågripelser etter at en mann ble skutt i foten på Grünerløkka i Oslo tidligere samme dag. To gjerningsmenn løp fra stedet.

Mannen som ble skutt, ble kjørt med ambulanse til Ullevål sykehus, men er ikke livstruende skadd.

– Han har vært til behandling. Vi venter til vi får snakket med ham, og så fortsetter vi etterforskningen, sier vaktleder Roger Hjertø ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

annonse

Politiet har en vag beskrivelse av gjerningsmennene.

– Det skal dreie seg om to somaliere som var kledd i mørke klær, og som løp fra stedet, sa operasjonsleder Sven Christian Lie til NTB torsdag morgen.

Han la til at politiet antar at det kan være et mulig internt oppgjør.

I 19-tiden torsdag var det ikke gjort noen pågripelser etter skytingen.

annonse

– Vi driver med en del prosjekter knyttet til dette for å finne ut hvem som har vært i nærheten. Vi innehenter blant annet overvåkingsmateriale for å identifisere gjerningsmennene, sier Hjertø.

Politiet har snakket med vitner på og i nærheten av åstedet, samtidig som de altså også innhenter andre spor.

Politiet fikk melding om hendelsen fra AMK klokka 6.57. De rykket ut til nedre Grünerløkka der de fant mannen med skuddskade. Skuddene skal ha blitt avfyrt på åpen gate.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon