Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
annonse
En 34-åring som er siktet for å ha slått en mann i hodet med et balltre i Bergen fredag, er varetektsfengslet i fire uker.
annonse

Rundt klokken 5.40 fredag morgen fikk politiet telefon fra en mann i 50-årene som fortalte at han var blitt utsatt for vold i Indre Arna i Bergen. Politiet rykket ut til området og påtraff mannen i 50-årene utendørs, melder Bergensavisen.

– Han hevder seg slått i hodet med balltre og blødde fra hodet, opplyste operasjonsleder Dag Olav Sætre i Vest politidistrikt.

Voldshendelsen skal ha skjedd utendørs, og den angivelige gjerningsmannen hadde forlatt stedet da politiet kom. Vel fire timer senere ble den mistenkte 34-åringen pågrepet i en bolig i nærområdet.

annonse

34-åringen er tidligere straffet for ran og voldshandlinger, ruskjøring og skadeverk. I tillegg til volden med balltre er han siktet for ytterligere elleve nye kriminelle handlinger.

Retten slår fast at «siktedes lovstridige aktivitet har en slik karakter, omfang og hyppighet at det foreligger en sterk grad av sannsynlighetsovervekt for at siktede vil begå nye alvorlige straffbare handlinger dersom han løslates», heter det i kjennelsen fra Bergen tingrett.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon