Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY) etter et møte med Speaker of the House Nancy Pelosipå hennes kontor i U.S. Capitol iWashington, U.S., 4. april 2019. REUTERS/Yuri Gripas
annonse
annonse

I en bisarr livesending på Instragram langer Alexandria Ocasio-Cortez (AOC) ut mot «klimafornektere» mens hun skrur sammen møbler og stapper i seg popcorn. Vi fant saken i Breitbart

Med sin karakteristiske nasale stemme og munnen full av popcorn erklærer hun blant annet:

– Hvor mange år var det til verdens undergang igjen? Vi har 12 år på å kutte utslippene med minst 50 prosent, hvis ikke mer. For alle dere som vil latterliggjøre dette, dere kan gjerne le, men barnebarna deres vil ikke le. Dere må forstå at internett dokumenterer alt.

annonse

– Mange mennesker skjuler at deres familier og besteforeldre sloss mot like rettigheter i USA (…) Du bør være klar over at mens folk kan skjule hva besteforeldrene gjorde mot borgerrettighetsbevegelsen, vil ikke dere kunne skjule at dere sloss mot å anerkjenne og iverksette modige tiltak mot klimaforandringene. Jeg synes synd på den rollen dere spiller i historien akkurat nå.

Les også: New York mister 25.000 godt betalte jobber, Alexandria Ocasio-Cortez jubler

AOC, den det demokratiske stjerneskuddet som nylig fikk sitt hjertebarn Green New Deal enstemmig nedstemt i Senatet, fritar dessuten seg selv for ansvar for egne feil, for hun er jo bare 29 år gammel og den yngste noensinne i Kongressen. Hun bør derfor få muligheten til å lære av egne «retoriske feil» og så «gå videre». Tross alt, som hun sier:

annonse

– I det minste forsøker jeg ikke å sette barn i bur ved grensen og injisere de med «drugs» (kan bety både medisiner og narkotika). Det er ikke en feiltakelse, det er bevisst politikk: å angripe mennesker basert på deres nasjonalitet. Det er ikke en feiltakelse, det er bare hat! Det er bare grusomt. Det er bare galt!

Her et utdrag av videoen:

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon