Venstre-leder Trine Skei Grande. Foto: Stortinget TV / NTB Scanpix Foto: Stortinget TV / NTB scanpix
annonse

Vi har tidligere skrevet at mange mediebyråer og store annonsører boikotter Resett. Det skjer i stor grad fordi aktivister på venstresiden kontakter dem med spørsmål om hvorfor de tillater sine annonser å vises hos oss.

annonse

På den måten reduseres etterspørselen etter annonser hos Resett og prisen vi får går ned, til dels betydelig.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Men det er slett ikke alle som har boikottet oss, og vi oppfordrer alle våre lesere til å benytte tjenester fra dem hvis de kan. Og den beste måten for oss at dere gjør det på, er ved å klikke dere inn på annonsene gjennom Resetts nettsider.

Dette er ikke en oppfordring til manisk klikking på hundre annonser av gangen. Robotene fanger opp slik aktivitet og sjalter det ut fra regnskapet. Det er normal forbrukeratferd vi oppfordrer til.

annonse
Reklame

Vi håper dere på denne måten bidrar til å spenne ben på de aktivistene som ønsker å begrave Resett og det frie ordskiftet. Støtt våre annonsører, og gjør det gjennom Resett.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.

Annonse