Radikale muslimer demonstrerte utenfor den amerikanske ambassaden i protest mot videoen "Innocence of Muslims" i 2012. Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix

Islamsk folkeparti (IFP) fikk 52 prosent av stemmene ved sist stortingsvalg for snart fire år siden.

annonse

Innad i flertallsregjeringen er det frustrasjon over oppslutningen, siden det er beregnet av SSB at det burde være opp mot 67 prosent muslimer i Norge.

Det ble for noen år siden startet en fødselsbonanza blant det man kaller «urbefolkningen». Det gis av IFP økonomisk gevinst å føde mange barn. Den norske «urbefolkningen» trekker til landsbygden der det er billigere å bo. Typisk skaffer de seg et småbruk. Mannen jobber overtid mens kona føder mellom fire og seks barn per familie. Kjernefamilien som engang besto av minus fire: far, mor og et og et halvt barn, er nå statistisk definert som 6,8.

Det diskuteres internt i IFP om den økonomiske bevilgningen for å føde barn er en bra taktikk for Norge. Usman Ali, innvandringsminister i flertallsregjeringen tok på stortingets talerstol til orde for å stoppe barnetrygd og andre velferdsgoder ved det tredje fødte barnet. Det ulmet på sosiale medier om «ur-rasisme», siden dette ville gjøre den økonomiske situasjonen vanskeligere for «urbefolkningen».

EAU (Europeisk Arabisk Union) har lenge ønsket færre barn, siden maskiner har tatt over mange jobber, men har nå snudd fordi den «ny-industrielle revolusjonen» har gått tilbake med USAs såkalte «Presidentfat». Familien Trump (103 år på rad som statenes lovlig valgte president) har laget en cyber-mur i Atlanterhavet. En mur som er så intelligent at ingen datamaskiner i Vesten eller Vest-Asia har klart å kryptere den. Enn så lenge er det bare Japan og Oseania som er på innsiden på den andre siden av verden. Kina holder stand mot resten av Asia, mye takket være den fremtidsrettede kløkt de tidlig på 2030-tallet så i å utbygge den konkrete muren de hadde mot nord rundt hele landet. Særlig mot vest. Det var ikke lenger Mongolia som utgjorde den største faren.

En ny giv i «det norske folk»

Det jobbes og snekres. Låver over det ganske land blir utbedret til såkalte dagsentere der barn, mødre og fedre kan avlaste hverandre med logiske og kreative gjentjenester, både praktiske og kulturelle. Målet er å få hverdagen til å gå rundt samtidig som man føder flest mulig barn.

Det største opposisjonspartiet på stortinget, Senterpartiet, har med sine drøye 30 prosent fått skylden for å oppvigle befolkningen i denne retningen. Offisielt uttaler de at de synes det er flott at ubrukelige gamle norske «stabbur» og «låver» igjen kan bli brukt for felles global vekst. Imidlertid verserer det andre historier. Dette er en motstandsbevegelse, sies det. En skapt for å styrte Islamsk Folkeparti.

Senterpartiets leder Tahle P. Moen har ved utallige anledninger avkreftet påstandene om en motstandsbevegelse. «Hør på dere selv, hvordan dere konspirer!» Uttalte hun i partilederdebatten sist helg. «Dere høres ut som gamle FrP,» fortsatte hun. Da ble det latter i SIRKs studio (Sosialistisk-Islamsk Rikskringkasting). Alle vet at FrP er forbudt ved lov. Deres historie blir undervist på andre trinn i grunnskolen i ISGO-faget (Islamsk Sosialistisk Globalt Orienteringsfag).

En «norsk» undergrunnsbevegelse

Nå er en fatwa fra Saudi Arabia utstedt på Geir Listhaug, oldebarnet til Sylvi Listhaug, fordi han i en bok utgitt på et ungarsk forlag går langt i å antyde at Norge ikke lenger er Norge. Det er en uttalelse som også har skapt mye debatt i EAU. IFPs første taktikk var å bare slippe til informasjon. Men de følte at SP misbrukte den ideologisk villede forfatterens stemme til å vigle folk opp til å føde mer. Det gikk sågar rykter om at gamle forbudte bøker av Jordan Petersen, Tommy Robinson, Douglas Murray, George Orwell og Maria Zähler ble trykket på gammelt papirvis og distribuert av et rasistisk undergrunns-nettverk.

Låvene/Lovene

Det snakkes om å bare brenne låvene. Gi advarsel på forhånd, så slippe en kontrollert brannbombe. Man må få slutt på den illegale trykkingen, er den offisielle vinklingen. Men langt skumlere er det såkalte «gammelnasjonale» fellesskapet man mistenker foregår i disse «låvene». Senterpartiet på sin side har laget et ordspill av låvene/lovene. Brenn bare lovene, sier de. Hva er vel demokrati?

Det ryktes at Geir Listhaug har fått «låveasyl» et sted i landet. Landet som nå er delt i færrest mulig regioner: Nord, Midt, Vest, Øst og Syd. De 19 gamle fylkene blir likevel kreditert på motstandsmøtene. Fremdeles sendes representanter fra alle de opprinnelige fylkene der det drikkes undergjæret, grumset øl og holdes tvekamper. Vinneren får pokalen: Et grisetryne og ti kilo importert bacon, gris er ellers forbudt i Norge. Det sier i hvert fall ryktene.

Geir Listhaug og fremtiden

Geir Listhaug er av mange lansert som fremtidig statsministerkandidat. Han må leve skjult, slik oldemoren måtte etter at hun sa: «Jeg kan ikke leve i et politisk landskap der det mest funderte jeg sier blir demonisert, og der det jeg egentlig vil si ville fått meg fengslet. Det er ikke politikk, det er sosharia!» Sosharia er et begrep som grep om seg rundt 2029 som hentydet til at de sosialistiske partiene gradvis – på passivt/aggressivt vis – aksepterte flere og flere sharialover i Norge.

Krefter i IFP ønsker å endre grunnloven slik at demokratiet opphører. Det har utspilt sin rolle nå som Islam er i flertall, mener de. Samtidig haster det med å kaste Dronning Ingrid Alexandra II. for å innføre kalifatet i Norge. Det er beregnet at om mindre enn tolv år så vil «urbefolkningen» være i flertall med dagens fødselsrate. Og da er ikke de «muslimene» som ikke stemte på IFP med i regnestykket. Se til Sverige, sier Mohammed Shoahib, ordfører i Oslo. Og med det mener han nok at det er lurt å bruke Sveriges taktikk. De lot hver asylsøker få en større kvote med familiegjenforening. Også mor, far, onkler, tanter, nieser og nevøer er en del av regnestykket..

Så der står saken og vipper like før valget. Kommer Gard Listhaug til å fortsette sin politiske karriere? Noen mener at han vil komme ut av «låveasylet» om IFP får mindre enn 50 prosents oppslutning. Og det kreves tross alt et betydelig flertall for å endre grunnloven. Men siden det sosialistiske kobbelet av småpartier: AP, SV, Kommunistene (gamle Rødt) og GTA – Greta Thunbergs Arv, (gamle MDG), står samlet med IFP, så er de på meningsmålingene i nærheten av å kunne endre grunnloven, selv uten å ha nok egne representanter på stortinget.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.