Illustrasjonsbilde. Foto: Tor Aage Hansen / NTB scanpix.
annonse
Med unntak fra Nord-Norge og Trøndelag øker skogbrannfaren over hele landet. Enkelte steder i flere fylker er brannfaren ansett som stor.
annonse

Meteorologisk institutt har utstedt varsel om stor skogbrannfare enkelte steder i både Oslo, Vestfold, Aust-Agder og Møre og Romsdal.

I Møre og Romsdal er det spesielt Sunndalsøra i Sunndal kommune og Nørvevika i Ålesund der brannfaren ansees som stor de kommende tre dagene. I Ørskog kommune er brannfaren kategorisert på gult nivå, det nest høyeste.

I Aust-Agder er det spesielt Gjerstad i Gjerstad kommune som er utsatt. De to nærmeste dagene er skogbrannfaren på gult nivå, mens det på fredag er meldt fare på oransje nivå, som betyr stor fare og som er det høyeste farenivået.

annonse

Den samme utviklingen finner vi i Sande og Sandefjord kommuner i Vestfold og på Bygdøy i Oslo.

Også i Østfold, Akershus, Hedmark, Oppland, Buskerud, Telemark, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane er det meldt om nest høyeste farenivå de nærmeste dagene.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon