En person er død og en person er kritisk skadd etter en skyting utenfor en nattklubb i Melbourne natt til søndag. Foto: Ellen Smith / AAP via AP / NTB scanpix
annonse

Flere personer ble natt til søndag skutt utenfor en nattklubb i Melbourne i Australia. Én person er bekreftet drept, mens en annen kjemper for livet.

annonse

Fire personer ble sendt til sykehus etter skytingen som skjedde utenfor nattklubben Love Machine like etter klokken 3, melder statskanalen SBS.

annonse

En 37 år gammel mann døde da han ankom sykehuset, mens tilstanden er kritisk for en 28 år gammel mann. De to andre, en 50 år gammel mann og en 29 år gammel mann, er utenfor livsfare, skriver statskanalen.

Personene skal ha blitt skutt fra en forbipasserende bil, sannsynligvis en Porsche SUV. Ifølge SBS har politiet funnet bilen nedbrent i en bydel i Melbourne.

Ingen er pågrepet i saken.

annonse
annonse

Ifølge avisen The Age er det ventet at politiet vil etterforske om det er en sammenheng mellom skytingen og tidligere forsøk fra en motorsykkelklubb på å utpresse nattklubben.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.