En person er død og en person er kritisk skadd etter en skyting utenfor en nattklubb i Melbourne natt til søndag. Foto: Ellen Smith / AAP via AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Flere personer ble natt til søndag skutt utenfor en nattklubb i Melbourne i Australia. Én person er bekreftet drept, mens en annen kjemper for livet.

Fire personer ble sendt til sykehus etter skytingen som skjedde utenfor nattklubben Love Machine like etter klokken 3, melder statskanalen SBS.

En 37 år gammel mann døde da han ankom sykehuset, mens tilstanden er kritisk for en 28 år gammel mann. De to andre, en 50 år gammel mann og en 29 år gammel mann, er utenfor livsfare, skriver statskanalen.

annonse

Personene skal ha blitt skutt fra en forbipasserende bil, sannsynligvis en Porsche SUV. Ifølge SBS har politiet funnet bilen nedbrent i en bydel i Melbourne.

Ingen er pågrepet i saken.

Ifølge avisen The Age er det ventet at politiet vil etterforske om det er en sammenheng mellom skytingen og tidligere forsøk fra en motorsykkelklubb på å utpresse nattklubben.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon