Oslo 20190406. Gro Harlem Brundtland under landsmøtet til Arbeiderpartiet i Folkets Hus i Oslo Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse

En ruvende skikkelse i norsk politikk og samfunnsliv. Dette er introduksjonen til vår «landsmoder». Jammen sa jeg moder.

annonse

Ble nullskatteyter og snylta på helse-Norge da hun ble sjuk. Dette er visstnok betalt og ryddet opp i for lenge siden. Den sosialistiske tankegangen fulgte henne til hun satte beina på fransk jord og gav blaffen i Norge.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Men det er med en visst skepsis jeg benker meg framfor Tellyen og finner frem gårsdagens sending av Lindmo. Saken i Resett kan vel ikke stemme? Har hun virkelig uttalt et slikt skremmende syn på folkets egen rett for demokratiske valg? Hva står egentlig Gro for når hun snakker om demokrati?

Hennes tidligere uttalelser som. «Vi er i ferd med å miste kontrollen med hva folket blir fortalt» føyer seg nøye inn i en holdning som minner mye om et totalitært styresett.

– Teknologien brukes til terrorisme, kriminalitet og spredning av hatbudskap. Og så får vi vel alle mer eller mindre sjokk, da vi i 2015-16 får Brexit og Trumps gjennomslag. Da ser vi hvordan dette er satt i system, dette er jo livsfarlig, sier Brundtland.

annonse
annonse

En folkeavstemning der befolkningen i et land får bestemme landets framtid og om de vil være en del av en union eller ikke. Eller et demokratisk valg av leder er altså livsfarlig i følge APs landsmoder. Man kan jo med skrekk og gru se for seg hva andre sosialistiske og totalitære tanker som surrer rundt i AP og på deres nylige avholdte landsmøte. Det vekker absolutt ikke tillit til å få de med hånd på roret igjen.

Likhetstrekkene til Russland og Putin er påtagende der de nå vil innføre en ny lov som gjør det mulig å stenge internett og all kommunikasjon til og fra utlandet. Loven er sterkt kritisert av tusenvis av demonstranter som hevder at ytringsfriheten vil bli innskrenket.

Men undertegnede fant ikke dette i Lindmo som ligger på nrk.no. Så jeg måtte dobbeltsjekke og se om jeg hadde lest sett feil. Men neida. Saken med det kontroversielle sitatet ligger fremdeles på nrk sine nettsider. Det varer vel ikke lenge før de fjerner det og.

annonse
Reklame

AP skyter seg selv langt under vannlinjen med å bringe inn en frontfigur som til de grader setter fokus på det sosialistiske styre og tankesett. Folket skal snakkes til ikke med. De skal være uvitende og ikke opplyste. Frie demokratiske valg er en fantasi. Folkets vilje skal undertrykkes.

Man får vel bare si tusen takk for at Høyresiden eksisterer.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.