Illustrasjonsbilde. (AP Foto/Steve Helber)
annonse

Amerikanske myndigheter fant hundrevis av illegale migranter under et raid av et elektronikkverksted.

annonse

Innvandrings- og tollmyndighetene i USA (ICE) slo onsdag til mot en arbeidsplass i Allen, Texas. Der fant de 280 mistenkte ulovlige innvandrere som jobbet der ulovlig. Det er det høyeste antallet man har funnet på ett raid så langt under Trumps administrasjon.

annonse

Agentene stormet CVE Technology Group, et elektronikkverksted, etter at sikkerhetsdepartementet mottok tips fra lokalbefolkningen om at personer trolig brukte falsk identifikasjon for å skaffe seg arbeidsplasser hos firmaet. Dette skriver Daily Caller.

ICE-agenter planlegger nå å avhøre de mistenkte, og vurdere ulike forhold, som hvis et individ er enslig forsørger for barn i USA. De andre vil bli utvist.

Sprengt fengselskapasitet

annonse
annonse

Det har vært et annet stort arbeidsplassraid i Texas i løpet av det siste året. I byen Sumner tok ICE-agenter seg inn i en trailerfabrikk, og pågrep 159 mistenkte ulovlige innvandrere. I 2008 arresterte ICE omtrent 400 personer i Postville, Iowa, i det største raidet mot ulovlige arbeidstakere i amerikansk historie.

Les også: Asylsøkere til USA må vente i Mexico

Antallet ulovlige innvandrere som blir oppdaget overskrider fengselskapasiteten, og ICE har derfor måttet løslate 100.000 ulovlige innvandrere siden januar, på grunn av manglende fengselsplasser.

annonse
Reklame

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.