President Donald Trump kommer med markedsføringsråd til flyprodusenten Boeing. Foto: AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Etter at totalt 346 mennesker har mistet livet i to flystyrter, gir USAs president Donald Trump flyselskapet Boeing markedsføringsråd på Twitter.

– Hva vet jeg om markedsføring, kanskje ingenting (men jeg ble president!), men hvis jeg var Boeing, ville jeg ha FIKSET Boeing 737 MAX, puttet på noen gode funksjoner, & rebrandet hele flyet med et nytt navn, skriver USAs president Donald Trump på Twitter.

– Ingen produkter har måttet lide som dette. Men igjen, hva i huleste vet jeg?, fortsetter han.

annonse

737 MAX-flyene til den amerikanske flyprodusenten Boeing har blitt satt på bakken av luftfartsmyndigheter verden over etter flyulykken med en 737 MAX 8-maskin i Etiopia i mars der 157 mennesker omkom.

I oktober i fjor mistet 189 mennesker livet da et fly av ssamme type styrtet i Indonesia.

Les også: Boeing: Nær 100 tester med ny 737 MAX-oppdatering

annonse

12. april uttalte selskapet at de har gjort 96 tester av en programvareoppdatering i 737 MAX-modellene, og at flere tester vil foretas de neste ukene. En feil i det såkalte MCAS-programvaren mistenkes for å ha vært en medvirkende årsak til at flyene styrtet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon