Tradisjon tro samler norske og svenske rånere seg i Strömstad skjærtorsdag og kjører rundt i byen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Det har vært en rekke hendelser i trafikken i Østfold. Blant annet stanset politiet en bil med personer på taket og en motorsykkelfører stakk fra kontroll.

annonse

Ved Svinesundparken oppsto det torsdag ettermiddag lange køer. Årsaken var en kjedekollisjon etter en bilbrann.

– Vi fikk først melding om en bilbrann på stedet. Så har folk begynt å bremse ned for å se, og da har det oppstått en kjedekollisjon som følge av dette. Tre biler er involvert i kjedekollisjonen, forklarer vaktleder Atle Rønning hos Øst 110-sentral til Fredriksstad Blad.

Alle tre biler måtte berges, opplyser Øst politidistrikt på Twitter. Det skal ikke være snakk om personskade.

Stakk fra kontroll

Ved Rygge var fire biler involvert i en trafikkulykke på E6 i 13-tiden. Ulykken førte til full stans i trafikken en periode. En kvinne og et barn ble kjørt til legevaken for sjekk som følge av hendelsen, men det ble ikke meldt om alvorlige personskader. Årsaken til ulykken er ikke kjent.

Tidligere torsdag stakk en mann på lettmotorsykkel fra en trafikkontroll på fylkesvei 118 ved Svinesund. Mannen kjørte av veien på svensk side, men ble ikke skadd, opplyser politiet som har kontroll på føreren. Hendelsen skjedde i 11.30-tiden

Klokken 11.15 fikk politiet melding om en kvinnelig passasjer som hadde falt av en motorsykkel på Svinesundsveien i Halden. Hun har pådratt seg beinbrudd og nakkeskade, opplyser politiet. Kvinnen tas hånd om av ambulansepersonell.

Kjørte med folk på taket

I 11-tiden stanset politiet en bil med folk oppå taket ved en bensinstasjon ved Vestby i Follo kommune. Bilføreren ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt.

I Skjeberg i 10-tiden ble en mann i slutten av tenårene anmeldt for å ha kastet søppel ut av vinduet på en bil under kjøring.

Det var stor trafikk på veiene i Østfold mot Strömstad i Sverige skjærtorsdag. Tradisjonen tro kjører festglade nordmenn over grensa for den årlige rånefesten. Det er ikke kjent om hendelsene har skjedd i forbindelse med dette.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.