Illustrasjonsfoto: Tobias Arhelge/Shutterstock
annonse

To studenter møtes i en skog ved siden av skolen. En av dem vil ha sex. Kort etter er den andre av dem død.

annonse
annonse

I Siegen, Tyskland, har rettssaken mot en tenåring (15) begynt. Han er anklaget for å ha drept sin klassekamerat, sleazy Jonah (16), i Sauerland Wenden.

annonse

Årsak: Jonah returnerte ikke hans kjærlighet. Ifølge anklageren kvalte den tiltalte sin klassekamerat, «til blodet sprang ut av munnen og nesen» og ungdommens ansikt ble blått, skriver Bild.

Gutten T. er anklaget for drap, og saken går for lukkede dører i en ungdomsdomstol i Siegen-distriktet. Før saken starter fortalte forsvareren til den tiltalte at han hadde innrømmet ansvaret for at den litt eldre klassekameraten døde.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Fysisk overlegen

Det var den 30. oktober 2018 at begge elevene var savnet på den andre leksjonen. De hadde gått til en skogeiendom like ved skolen. Ifølge tiltalen hadde tiltalte bedt om sex med sin medelev, men fikk avslag på tilnærmelsen. Ifølge anklageren hadde T. allerede avslørt sin homoseksuelle tilbøyelighet i en alder av tretten. Han var forelsket i de eldste, og de to gikk tross aldersforskjellen i samme klasse. Da tiltalte fikk avslag kom det ifølge Bild til en tvist som eskalerte.

Den yngre studenten var fysisk overlegen til den ganske slanke Jonah. Han kvalte ham. Deretter trakk den da 14-åringen liket til en annen skog nær skolen. Der fant en brannmann ham på et søk om kvelden neste dag. Faren til offeret hadde rapportert sin sønn som savnet.

14-åringen ble opprinnelig avhørt som et vitne, men ble avslørt etter at klassekamerater kunne fortelle at de hadde lagt merke til hans skitne og gjennomvåte klær.

Den tiltalte risikerer fengsel på opptil ti år. Etter ytterligere fire høringer forventes dommen å falle 11. juni, skriver Bild.

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.