Illustrasjonsfoto: Tobias Arhelge/Shutterstock
annonse
annonse

To studenter møtes i en skog ved siden av skolen. En av dem vil ha sex. Kort etter er den andre av dem død.

I Siegen, Tyskland, har rettssaken mot en tenåring (15) begynt. Han er anklaget for å ha drept sin klassekamerat, sleazy Jonah (16), i Sauerland Wenden.

Årsak: Jonah returnerte ikke hans kjærlighet. Ifølge anklageren kvalte den tiltalte sin klassekamerat, «til blodet sprang ut av munnen og nesen» og ungdommens ansikt ble blått, skriver Bild.

annonse

Gutten T. er anklaget for drap, og saken går for lukkede dører i en ungdomsdomstol i Siegen-distriktet. Før saken starter fortalte forsvareren til den tiltalte at han hadde innrømmet ansvaret for at den litt eldre klassekameraten døde.

Fysisk overlegen

Det var den 30. oktober 2018 at begge elevene var savnet på den andre leksjonen. De hadde gått til en skogeiendom like ved skolen. Ifølge tiltalen hadde tiltalte bedt om sex med sin medelev, men fikk avslag på tilnærmelsen. Ifølge anklageren hadde T. allerede avslørt sin homoseksuelle tilbøyelighet i en alder av tretten. Han var forelsket i de eldste, og de to gikk tross aldersforskjellen i samme klasse. Da tiltalte fikk avslag kom det ifølge Bild til en tvist som eskalerte.

Den yngre studenten var fysisk overlegen til den ganske slanke Jonah. Han kvalte ham. Deretter trakk den da 14-åringen liket til en annen skog nær skolen. Der fant en brannmann ham på et søk om kvelden neste dag. Faren til offeret hadde rapportert sin sønn som savnet.

annonse

14-åringen ble opprinnelig avhørt som et vitne, men ble avslørt etter at klassekamerater kunne fortelle at de hadde lagt merke til hans skitne og gjennomvåte klær.

Den tiltalte risikerer fengsel på opptil ti år. Etter ytterligere fire høringer forventes dommen å falle 11. juni, skriver Bild.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon