Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Denne uken er den verdige vinneren ingen ringere enn statssekretær i klima- og miljøverndepartementet, Sveinung Rotevatn.

Han føler at Resett er en «kampanjeblogg», derfor føler han seg forpliktet til å skremme vekk annonsører. Kanskje en uvanlig fremgangsmåte for en jurist. Men så har mannen ingen praktisk erfaring fra det normale liv.

Rotevatn endte i Venstre allerede på skolen og der har han vært siden. Han har aldri hatt en jobb. Kanskje det er derfor han har uklare forstillinger om andres ytringsfrihet, fordi et sted må det ha gått galt, aldeles galt.

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon