Starts sportslige leder Tor Kristian Karlsen ble utsatt for grov vold i helgen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
annonse
annonse

Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start, måtte innlegges på sykehus etter å ha blitt overfalt og utsatt for grov vold i Oslo i helgen.

Hendelsen skjedde like etter midnatt natt til søndag da Karlsen var på vei hjem til sin leilighet i Oslo etter å ha spist middag hos venner.

43-åringen ble fraktet til sykehus og operert, men han er nå skrevet ut fra sykehuset. Forholdet er politianmeldt.

annonse

– Jeg har det etter forholdene bra, men det er klart det er skremmende å bli utsatt for et slikt overfall, sier Karlsen i en pressemelding.

– Det er alvorlig og trist at en slik hendelse kan skje, og vi er selvfølgelig rystet over at noe slikt har skjedd med en av våre ansatte. Vi har fullt fokus på å gi Tor-Kristian den roen og støtten han trenger fremover, slik at han kommer seg 100 prosent på beina igjen. Samtidig kjenner jeg Tor-Kristian godt nok til å vite at han veldig snart ønsker å være med å bidra til at vi i Start kan nå våre mål, sier arbeidende styreleder Christopher Langeland i Start.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon