Journalist og programleder i Debatten på NRK, Fredrik Solvang. Skjermdump fra Dagsnytt 18.
annonse
annonse

Resetts redaksjonssjef, Lars Akerhaug, møter blant andre statssekretær fra Venstre, Sveinung Rotevatn til debatt i NRK. 

I morgen, torsdag, inviterer NRK Debatten til samtale om Resett.

No platforming

annonse

– Jeg har ingen tro på no platforming i utgangspunktet, og spesielt ikke når diskusjonen skal handle om hvorvidt nettstedet er så fælt som mange skal ha det til, sier Solvang til Medier24.

Etter Arendalsuka i fjor hvor Resett-redaktør Helge Lurås ble invitert til debatt av Klassekampen, har mange tatt til orde for no plattforming av Resett. Sumaya Jirde Ali var en av de første som gjorde dette og flere fulgte etter. Men NRKs Solvang er altså ikke av samme oppfatning.

Les også: Sumaya Jirde Ali tar til orde for «no-platforming» av Helge Lurås og Resett

Støttet boikott

annonse

Rotevatn gikk i påsken ut og støttet psykolog Karl Eldar Evang sitt initiativ om å kontakte annonsører på Resett for å få dem til å boikotte nettavisen og trekke sine annonser der.

Ettersom Helge Lurås er utenlands for tiden, er det redaksjonssjef Lars Akerhaug som stiller for Resett. Han møter Filter-redaktør Harald Klungtveit, statssekretær for Venstre, Sveinung Rotevatn, og tidligere justisminister Per-Willy Amundsen hvis alt går etter planen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon