Journalist og programleder i Debatten på NRK, Fredrik Solvang. Skjermdump fra Dagsnytt 18.

Resetts redaksjonssjef, Lars Akerhaug, møter blant andre statssekretær fra Venstre, Sveinung Rotevatn til debatt i NRK. 

annonse

I morgen, torsdag, inviterer NRK Debatten til samtale om Resett.

No platforming

– Jeg har ingen tro på no platforming i utgangspunktet, og spesielt ikke når diskusjonen skal handle om hvorvidt nettstedet er så fælt som mange skal ha det til, sier Solvang til Medier24.

Etter Arendalsuka i fjor hvor Resett-redaktør Helge Lurås ble invitert til debatt av Klassekampen, har mange tatt til orde for no plattforming av Resett. Sumaya Jirde Ali var en av de første som gjorde dette og flere fulgte etter. Men NRKs Solvang er altså ikke av samme oppfatning.

Les også: Sumaya Jirde Ali tar til orde for «no-platforming» av Helge Lurås og Resett

Støttet boikott

Rotevatn gikk i påsken ut og støttet psykolog Karl Eldar Evang sitt initiativ om å kontakte annonsører på Resett for å få dem til å boikotte nettavisen og trekke sine annonser der.

Ettersom Helge Lurås er utenlands for tiden, er det redaksjonssjef Lars Akerhaug som stiller for Resett. Han møter Filter-redaktør Harald Klungtveit, statssekretær for Venstre, Sveinung Rotevatn, og tidligere justisminister Per-Willy Amundsen hvis alt går etter planen.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.