Harald Klungtveit (t.v), Sveinung Rotevatn, Lars Akerhaug, og Per-Willy Amundsen. Collage. Foto: Scanpix.
annonse
annonse

Kontroversen rundt annonseboikotten av Resett har tatt norsk offentlighet med storm, og mange har sterke meninger om saken. NRK har invitert til debatt.

Mens noen hyller firmaene som har valgt å trekke annonsene sine fra Resett, finnes dem som mener at kampanjen er en uheldig utvikling for ytringsfriheten og meningsmangfoldet i demokratiet vårt. Statsministerens kontor har også uttalt seg om saken.

NRKs Fredrik Solvang er blant dem som mener at «no-platforming» av meningsmotstandere ikke fører noe sted, og har derfor invitert Resett – representert ved redaksjonssjef Lars Akerhaug – til debatt i «løvens hule» på Marienlyst i kveld.

annonse

Flere temaer kommer til å bli diskutert, inkludert oppfordringen til annonseboikott, og om Resetts inntog i norsk offentlighet styrker eller begrenser ytringsfriheten. Redaksjonssjef Akerhaug vil også delta i et intervju med NRKs programleder hvor han skal forklare til Norges befolkning hva Resett egentlig er.

På den ene siden står FrPs Per-Willy Amundsen, Vårt Lands Vebjørn Selbekk og Resetts Lars Akerhaug. På den andre siden Venstres Sveinung Rotevatn, Filter Nyheters Harald Klungtveit, samt samfunnsdebattanten Sofia Rana.

Alt er duket for en engasjerende og følelsesladet debatt.

Følg med!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon