Harald Klungtveit (t.v), Sveinung Rotevatn, Lars Akerhaug, og Per-Willy Amundsen. Collage. Foto: Scanpix.

Kontroversen rundt annonseboikotten av Resett har tatt norsk offentlighet med storm, og mange har sterke meninger om saken. NRK har invitert til debatt.

annonse

Mens noen hyller firmaene som har valgt å trekke annonsene sine fra Resett, finnes dem som mener at kampanjen er en uheldig utvikling for ytringsfriheten og meningsmangfoldet i demokratiet vårt. Statsministerens kontor har også uttalt seg om saken.

NRKs Fredrik Solvang er blant dem som mener at «no-platforming» av meningsmotstandere ikke fører noe sted, og har derfor invitert Resett – representert ved redaksjonssjef Lars Akerhaug – til debatt i «løvens hule» på Marienlyst i kveld.

Flere temaer kommer til å bli diskutert, inkludert oppfordringen til annonseboikott, og om Resetts inntog i norsk offentlighet styrker eller begrenser ytringsfriheten. Redaksjonssjef Akerhaug vil også delta i et intervju med NRKs programleder hvor han skal forklare til Norges befolkning hva Resett egentlig er.

På den ene siden står FrPs Per-Willy Amundsen, Vårt Lands Vebjørn Selbekk og Resetts Lars Akerhaug. På den andre siden Venstres Sveinung Rotevatn, Filter Nyheters Harald Klungtveit, samt samfunnsdebattanten Sofia Rana.

Alt er duket for en engasjerende og følelsesladet debatt.

Følg med!

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.