Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær (til venstre) gir instruksjoner til innbytter Alexis Sánchez. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
annonse
annonse

Manchester United har brent fingrene skikkelig på Alexis Sánchez. Neste uke runder han 30 million pund i lønn og andre godtgjørelser fra Manchester-klubben.

Det er gjort på bare vel 15 måneder. Med dagens valutakurs gir det cirka 338 millioner kroner. Sánchez er sett på som en helt håpløs investering av United.

Han kom fra Arsenal og fikk en skyhøy lønn. Det var krav Manchester City-manager Pep Guardiola ikke kunne gå med på. Dermed havnet Sánchez i United 22. januar i fjor.

annonse

Der har han ikke gjort så mye nytte. Mange skader og svakt spill har gjort ham til tidenes dyreste flopp. Chileneren står uten å ha fullført 90 minutter siden 10. august i fjor.

Et mål og tre målgivende pasninger er fasiten i inneværende Premier League-sesong. Manger Ole Gunnar Solskjær må snart ta en beslutning rundt søramerikaneren. Er han en mann å ha med videre?

United møter Chelsea hjemme søndag i en meget viktig kamp.

Daily Mail lister opp punkter i Sanchez-kontrakten og henviser til Football Leaks:

annonse

4,41 mill. i ukelønn.

12,4 mill. i signeringsbonus hvert år fram til 2023

847.000 for hver gang han spiller kamp.

22,8 mill. ved 40 målpoeng på en sesong.

11,3 mill. ved Champions League-tittel.

annonse

5,7 mill. ved Premier League-tittel.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon