Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Vi rapporterte tidligere i dag at Vipps sto imot presset fra de som ønsker å sabotere for Resett. Men nå har de snudd. Resett er kastet ut av avtalen.

annonse

– Hei Vipps, er dere klar over at det er mulig å gi midler til hatkanaler gjennom deres tjenester, spurte sabotøren på Twitter.

– Hei! Takk for innspill! Så lenge tjenesten ikke benyttes til ulovlige aktiviteter, og så lenge aktører opererer innenfor norske lover og regler kan vi ikke nekte dem et kundeforhold, svarte Vipps.

Men nå i ettermiddag gjorde lesere oss oppmerksom på at Vippsnummeret til Resett ikke fungere. Og da vi tar kontakt med Vipps sier kundebehandleren følgende: «Nettsiden er så polariserende at vi ønsker å avslutte kundeforholdet.» De sier vi vil motta epost om saken.

Kontoen er allerede stengt ned. Resett kan ikke motta donasjoner fra lesere gjennom Vipps.

Vi anmoder folk om å støtte oss på de gjenværende mulighetene. Tegn medlemskap eller send penger over bankkonto 1503.94.12826. SMS fungere også fortsatt. Doner 200 kr ved å sende Resett til 2474.

Her finner du andre måter å støtte oss på.

Til info:

Staten eier 34 % av DNB gjennom Nærings- og handelsdepartementet

DNB eier 52 % av Vipps

Presisering: 

Da Resett først kontaktet Vipps for en forklaring på saken, var vi i kontakt med en kundebehandler, og ikke en av tjenestens pressekontakter. Det medfører altså ikke riktighet at Vipps offisielt har kommentert saken, og påstått at Resett er polariserende. Dette var en beskjed Resett, som er kunde i denne sammenhengen, fikk fra Vipps’ kundebehandling.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.