Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette førte til at Telias OneCall satte avisen på «blacklist». Nå legger mobilgiganten seg helt flat.

Det er ikke bare Resett som opplever sabotasje. MDG-politiker Geir Storli Jensen (29) og hans folk har også bedrevet falsk rapportering mot «Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo».

De har slik som Resett blitt utsatt for pågående aktivister som konsekvent kontakter annonsører og utøver et press på dem. Hensikten er at annonsørene skal avslutte kundeforholdet.

annonse

Denne gangen var det en MDG-politiker og han presset OneCall til å avslutte annonseringen.

– Det var altså MDG-leder Geir Storli Jensen (29) som klarte å få OneCall til å bite på sitt falske spill og ufine svertekampanje overfor en nyhetsavis som kun dekker noe så trivielt som samferdsel, skriver Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo og legger til.

– Åpenbart er hans angrep på den frie presse svært oppsiktsvekkende, og hans opptreden kan neppe forstås på annen måte enn at MDG-lederen er en fiende av både rettsstat og demokrati.

annonse

Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo kontaktet MDG-politiker Geir Storli Jensen. Men han spiste middag og skulle kontakten dem etterpå, men det gjorde han ikke.

Nå vurderer Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo å anmelde MDG-politikere Geir Storli Jensen, for å få stoppet mannen fra å begå flere overgrep mot ytringsfriheten og tradisjonell nyhetsjournalistikk, skriver avisen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon