Sveinung Rotevatn (V) (statssekretær for justis-, beredskaps- og innvandringsministeren) oppfordret til annonseboikott av Resett, men får ikke støtte i Lyngdal avis. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

En leser gjorde oss oppmerksom på uventet, dog betinget støtte fra lokalavisa i Lyngdal.

«Lyngdals Avis mener nettsteder som Resett må bekjempes med argumenter, ikke med økonomiske straffetiltak.»

Slik innleder avisen sin leder 5. mai. Avisen gjør det helt klart at de ikke er noen tilhengere av nettavisen Resett, men at boikott og økonomisk krigføring er feil vei å gå:

annonse

«Det er ikke ofte vi er enige med Lurås. Men denne gangen er vi det. Det er usmakelig å forsøke å kvele budbringeren fordi vi ikke liker budskapet.»

«Det gir oss ubehag å lese det Resett og andre nettsteder skriver. Men det gir oss ingen rett til å forsøke å kneble den. Ytringsfriheten er verdiløs om vi bare tillater de ytringene vi liker.»

Forventer mer av rikspolitikere

annonse

Avisen syns på lederplass at de hadde forventet at en rikspolitiker som Svein Rotevatn skulle forstå dette. De bekymrer seg for at det kan slå tilbake:

– Lurås og hans meningsfeller er dessverre på frammarsj i Norge. Hva skjer når de blir sterke nok – hvem er det da som rammes.

Muligens en uberettiget frykt, vil vi selv hevde, men lederen i Lyngdals avis avslutter på en måte vi i Resett kan skrive under på:

– Rotevatn og andre bør sette sin lit argumentets makt, og ikke sabotere ubehagelige meninger.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon