Muslimske skolebarn i USA hyller jihadister og selvmordsbomere. Skjermdump fra video.
annonse
annonse

En video av skolebarn ved en muslimsk skole i Philadelphia viser barn som synger jihadistiske sanger, skriver Breitbart.

I videoen, som MEMRI har publisert med engelsk tekst, hylles bl.a. «martyrenes blod», en vanlig eufeisme for terrorister og selvmordsbombere.

De synger også om at Palestina må tas tilbake, og siterer taler som hyller selvmordsbombere.

annonse

«De konkurrerer om å nå Paradiset (…) Vi vil kutte av hodene deres og frigjøre den sorgfulle og opphøyede Al-Aqsa moskeen (…) Vi vil utsette de for evig tortur».

Al-Aqsa er altså det arabiske navnet på moskéen i Jerusalem.

Et av barna har en T-skjorte med et kart over området hvor Israel er visket bort. Som kjent har Hamas dette nedfestet i sitt charter: Islam skal eliminere Israel.

Slike videoer som hyller terrorisme og drap av jøder er ikke ukjent på palestinsk TV, særlig i Gaza. Men det er ennå ikke dagligdags i våre vestlige samfunn.

annonse

Beklager

MAS Philly, som la ut videoen, har beklaget at ikke alle sangene var tilstrekkelig gjennomgått, og CAIR Pennsylvania fordømmer antisemittisme. Men videoen fra MAS Philly blir ikke fordømt i uttalelsen fra CAIR, som skriver:

– Vi må være forsiktige med å blande legitim kritikk av staten Israel sin politikk overfor palestinere med antisemmitisme.

Er utsagn som «kutt av hodene» og hyllest av terror legitim politisk kritikk?

Her er den omtalte video:

annonse

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon