annonse
annonse

Podcaster Sverre Høegh Krohn hevder agendaen til de som setter dagsorden er å skape splittelse i folket.

– En del av taktikken deres er å dele oss. De prøver å dele oss inn i rasister, ani-rasister. EU-tilhengere, EU-motstandere osv. All denne deling er helt bevisst slik at vi skal hate hverandre. Hele tiden prøver de å ta fra oss håpet, mener Krohn.

Hør podcasten under.

annonse

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/569298282″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon