Gard Hofsvang hetser Resett på sosiale medier. Hofsvang er til høyre i bildet. Foto: NTB scanpix.
annonse
annonse

LO ønsker ikke besvare spørsmål fra Resett, etter at en av deres ledere hetset Resett på sosiale medier.

I Facebook-gruppen «Folkeavstemning om bom i Drammen» omtaler debattant Gard Hofsvang, som er leder for LO i Drammen og omegn, en spesifikk sak i Resett som fake news.

Han hevder også at «Goebbels»-metodene til Resett fungerer bedre i dag, enn de gjorde under krigen.

annonse

– Ahhh, så når en side som i lang tid har drevet fake news så tror du altså mer på propagandaen til siden som sprer fake news enn de som avdekker sannheten, var svaret Hofsvang ga en person som linket til en Resett-sak.

Les også: Rødt-politiker omtaler Resett som en «nynazistisk propagandaavis»

«Propaganda»

annonse

– Om Goebbels hadde levd i dag ville han nok vært stolt over å se at hans virkemidler for propaganda og falske nyheter lever bedre i nye medier, enn hva det noen gang gjorde under hans radiosendinger, fortsatte han.

På Facebook har Hofsvang et profilbilde med stempel som viser at han sier «Nei til netthets», og at han ønsker et saklig debattklima.

Etter den oppsiktsvekkende meldingen gjorde Resett flere forsøk på å få en kommentar fra både LO og Hofsvang. Ingen av dem har tatt seg bryet med å svare.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon