Gard Hofsvang hetser Resett på sosiale medier. Hofsvang er til høyre i bildet. Foto: NTB scanpix.

LO ønsker ikke besvare spørsmål fra Resett, etter at en av deres ledere hetset Resett på sosiale medier.

annonse

I Facebook-gruppen «Folkeavstemning om bom i Drammen» omtaler debattant Gard Hofsvang, som er leder for LO i Drammen og omegn, en spesifikk sak i Resett som fake news.

Han hevder også at «Goebbels»-metodene til Resett fungerer bedre i dag, enn de gjorde under krigen.

– Ahhh, så når en side som i lang tid har drevet fake news så tror du altså mer på propagandaen til siden som sprer fake news enn de som avdekker sannheten, var svaret Hofsvang ga en person som linket til en Resett-sak.

Les også: Rødt-politiker omtaler Resett som en «nynazistisk propagandaavis»

annonse
annonse

«Propaganda»

– Om Goebbels hadde levd i dag ville han nok vært stolt over å se at hans virkemidler for propaganda og falske nyheter lever bedre i nye medier, enn hva det noen gang gjorde under hans radiosendinger, fortsatte han.

På Facebook har Hofsvang et profilbilde med stempel som viser at han sier «Nei til netthets», og at han ønsker et saklig debattklima.

Etter den oppsiktsvekkende meldingen gjorde Resett flere forsøk på å få en kommentar fra både LO og Hofsvang. Ingen av dem har tatt seg bryet med å svare.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.