Oliver_Flesch. Foto: Wikimedia Commons. Yülli.
annonse

En av de mest berømte tyske videobloggerne fra det Berliner Zeitung kaller «den høyre populistiske scenen» ble i helgen slått ned Berlin.

annonse
annonse

Oliver Flesch (49), tidligere bosatt og arbeidet i Hamburg og Neuköllner i den tyske hovedstaden, har bodd i Mallorca siden november 2015, fordi, sier han selv: «det er mer sol og færre hijaber».

annonse

Om episoden i Berlin forteller politiet at en forbipasserende rundt klokken 1.30 på Rigaer Straße så flere maskerte personer som slo en mann med klubber og stokker. Vitnet ringte politiet og angriperne flyktet. Redningsarbeidere tok det 49 år gamle offeret til en klinikk. Han hadde hodeskader og skader på en arm.

Les også: Asylsøkere i Tyskland får en afrikansk årslønn i «lommepenger»

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Kjent fra Youtube

Oliver Flesch opererer flere høyre-populistiske sosiale medier – spesielt på Youtube – med titusenvis av fans. I forrige uke lastet han opp en video på Youtube som viser ham i en verbal konfrontasjon i Riga-gaten.

Oliver Flesh har tidligere arbeidet som journalist i Hamburger Morgenpost, Bild og Neuen Revue. I begynnelsen av 2018 rapporterte Frankfurter Rundschau at Flesch var involvert i å organisere en demonstrasjon mot Angela Merkel i Hamburg.

I september 2018 ble Flesch presentert i New York Times som en aktivist langt til høyre og kritisert fordi han hadde publisert flere videoer på YouTube etter opptøyene i Chemnitz på en måte som avisen ikke likte.

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.