Politiet rykket sent onsdag kveld ut til Stovner hvor det ble løsnet skudd mot en bygning på Stovner T-banestasjon. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
annonse
annonse

Det er fortsatt usikkert hvor mange som sto bak skytingen mot en butikk ved Stovner T-banestasjon onsdag kveld. Et automatvåpen ble funnet på stedet.

Politiet ble varslet om hendelsen klokka 22.13 onsdag.

Ingen ble skadd i skytingen mot butikken i Fossumveien på Stovner. Like etter midnatt til torsdag avsluttet politiet det operative søket etter den eller de som står bak.

annonse

Ifølge politiet ble en til fire personer sett løpende fra stedet. Torsdag morgen har politiet fortsatt en bred teori på hvor mange som kan stå bak.

Video

– Vi har gjort kriminaltekniske undersøkelser på stedet i natt. Det er blitt gjort avhør av flere vitner og innehaver av butikken. Vi har også sikret oss videomateriell fra stedet som kan ha fanget opp selve hendelsen, sier operasjonsleder Line Skott til NTB klokken 6 torsdag morgen.

På åstedet fant politiet et automatvåpen, og i butikken er det flere kulehull.

Mange ringte inn til politiet og sa at de hadde hørt flere høye smell i området. Ingen av meldingene til politiet beskrev at det ble skutt mot personer. Ifølge politiet har flere av vitnene sett deler av hendelsen.

annonse
Høy og tynn

Det ble satt i gang et søk etter personene som ble sett løpende fra stedet. Søket ble etter hvert utvidet til å gjelde langt fra der skuddene falt, før søket senere ble avsluttet.

En av personene som politiet leter etter, beskrives som en høy, tynn ungdom.

– Han var iført svarte klær, hettegenser, hadde dekket til ansiktet og skal ha hatt på seg en grå hals, sier Skott.

Politiet ber publikum om tips dersom noen kan ha sett noe eller har informasjon om hendelsen.

Et våpen er funnet på åstedet hvor det ble skutt mot en bygning på Stovner i Oslo onsdag kveld. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon