Prinsesse Märtha Louise skriver på Instagram at hun har funnet kjærligheten med sjamanen Durek Verrett. Foto: Daryl Henderson / NTB scanpix
annonse
annonse

Folk må få leve ut tendenser til religiøsitet på ulike måter uten at det er en politisk sak, sier Erna Solberg om prinsesse Märtha Louises sjaman-kjæreste.

– Jeg tenker at prinsessens kjærlighetsliv ikke er et politisk spørsmål. Hun må ha et godt liv, sier statsminister Erna Solberg om prinsesse Märtha Louises nye kjæreste, sjamanen Durek Verrett.

Medieoppslagene om Verrett har vært svært mange de siste dagene, men Solberg sier hun ikke finner det nødvendig å refse norske medier for dekningen.

annonse

– Jeg skjønner at folk har lyst til å lese saker om prinsessens kjæreste. Men det er mennesker det dreier seg om, det må vi huske på. Kjærligheten må få lov å vokse uansett hvor den er, sier statsministeren til NTB.

Ifølge henne må prinsessen få lov til å leve det livet hun ønsker.

– Vi lever heldigvis i et samfunn hvor folk får lov til å leve ut sine ulike tendenser til religiøsitet på ulike måter uten at det blir en politisk sak, sier Solberg.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon