Prinsesse Märtha Louise skriver på Instagram at hun har funnet kjærligheten med sjamanen Durek Verrett. Foto: Daryl Henderson / NTB scanpix
annonse

Folk må få leve ut tendenser til religiøsitet på ulike måter uten at det er en politisk sak, sier Erna Solberg om prinsesse Märtha Louises sjaman-kjæreste.

annonse

– Jeg tenker at prinsessens kjærlighetsliv ikke er et politisk spørsmål. Hun må ha et godt liv, sier statsminister Erna Solberg om prinsesse Märtha Louises nye kjæreste, sjamanen Durek Verrett.

annonse

Medieoppslagene om Verrett har vært svært mange de siste dagene, men Solberg sier hun ikke finner det nødvendig å refse norske medier for dekningen.

– Jeg skjønner at folk har lyst til å lese saker om prinsessens kjæreste. Men det er mennesker det dreier seg om, det må vi huske på. Kjærligheten må få lov å vokse uansett hvor den er, sier statsministeren til NTB.

Ifølge henne må prinsessen få lov til å leve det livet hun ønsker.

annonse
annonse

– Vi lever heldigvis i et samfunn hvor folk får lov til å leve ut sine ulike tendenser til religiøsitet på ulike måter uten at det blir en politisk sak, sier Solberg.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.