Prinsesse Märtha Louise skriver på Instagram at hun har funnet kjærligheten med sjamanen Durek Verrett. Foto: Daryl Henderson / NTB scanpix
annonse

Folk må få leve ut tendenser til religiøsitet på ulike måter uten at det er en politisk sak, sier Erna Solberg om prinsesse Märtha Louises sjaman-kjæreste.

annonse
annonse

– Jeg tenker at prinsessens kjærlighetsliv ikke er et politisk spørsmål. Hun må ha et godt liv, sier statsminister Erna Solberg om prinsesse Märtha Louises nye kjæreste, sjamanen Durek Verrett.

annonse

Medieoppslagene om Verrett har vært svært mange de siste dagene, men Solberg sier hun ikke finner det nødvendig å refse norske medier for dekningen.

– Jeg skjønner at folk har lyst til å lese saker om prinsessens kjæreste. Men det er mennesker det dreier seg om, det må vi huske på. Kjærligheten må få lov å vokse uansett hvor den er, sier statsministeren til NTB.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Ifølge henne må prinsessen få lov til å leve det livet hun ønsker.

– Vi lever heldigvis i et samfunn hvor folk får lov til å leve ut sine ulike tendenser til religiøsitet på ulike måter uten at det blir en politisk sak, sier Solberg.

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.