Alexandria Ocasio-Cortez i Kongressen. Foto: REX/SHUTTERSTOCK (10048121AE)
annonse
annonse

Den demokratiske kongresskvinnen Alexandria Ocasio-Cortez (AOC) ble en umiddelbar medieyndling, etter at hun ble den yngste kvinnen i Kongressen noensinne høsten 2018.

Hun hører til på ytre venstre i Det demokratiske partiet, og er spesielt kjent for sin radikale klimaplan «Green New Deal». Hun hylles av venstremedia, og latterliggjøres i høyrevridde medier som Fox News og Breitbart.

AOC hevder nå at de som tror verden vil gå under om 12 år har sosial intelligens som en sjøsvamp.

annonse

Dette til tross for at AOC i januar selv hevdet akkurat dette, noe Resett også skrev om.

AOC hevder at republikanere ofte misforstår hennes tørre humor, og faktasjekker vitsene hennes, skriver Breitbart. Hun uttaler:

– Som den «verden går under om 12 år»-greia, du må jo ha sosial intelligens på nivå med en sjøsvamp for å tro det er ment bokstavelig.

annonse

Du kan selv se dette klippet, og bedømme selv om det er naturlig å tro at hun mener det som en spøk.

Les også: Alexandria Ocasio-Cortez slaktes av meningsmåling, skylder på Fox News og Breitbart

Livredd for avløpskvern

Ocasio-Cortez har også andre problemer om dagen. I sitt nye hjem fant hun en knapp ved siden av vasken hun ikke forsto meningen med. Da hun trykket på knappen ble hun livredd da avløpskverna startet opp.

Hun har aldri hørt om eller sett en avløpskvern, og forstår ikke hva den er til for. Den er svært skremmende, ifølge den unge kongresskvinnen.

annonse

Avløpskverna er en innretning i vasken som maler opp matrester slik at de ikke tetter til vask og rør. Men lyden skremmer vettet av AOC, som også spør seg om avløpskvernere er miljøvennlige. Du kan se klippet under.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon